Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '16

 
Kategori
Siyaset
 

Başkanlık çıkmazsa Anayasa da Hayal Olur!

           Meclis uzlaşma komisyonu kuruldu, çalışmalar altı ayda sonuçlandırılsı Türkiye'de atıyla çalışmalara başlanacak. Akp'nin Anayasa çalışmasındaki tek hedefi halkın refahı darbe anayasasının değiştirilmesinden ziyade eski genel başkanlarını Başkanlığa taşıma çabası olacak. Hdp'nin çabası ise koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni üç beş çapulcu ermeninin önünde diz çöktürmek için çalışacak. Chp'nin amacı ise laik düzen söylemini geri plana itip daha fazla demokrasi mantığı ile hdp çizgisine yakın markajda kalmak. Gelelim yalnız ve küskün Mhp'ye  Devlet Bahçeli ile bu komisyon çalışmasına katılırsa kırmızı çizgilerin çiğnendiği bariz bir şekilde görülür. Meral Akşener hanımefendi ile devam ederse dik duruşunu sergiler kaybettiği oylar yavaş ta olsa Mhp'ye geri döner. 

        Anayasa değişikliğinde sayın Cumhurbaşkanı Başkanlığa taşınamazsa Ahmet Davutoğlu beyfendinin bozuk para gibi harcandığını, apartta bekleyenlerin kavga ve savaşları Akp'yi sallamaya başlayacağının filmini görür gibiyim. Cumhurbaşkanı daha sert söylemlerle ve daha sert tutumlarla medya başta olmak üzere bir çok sanal sıkıntılar çıkarıp diğer cemaatlerle de açıktan kavgaya başlayacaktır. Bakınız aynı yolda yıllarca yürüdükleri Bülent Arınç beyle parti arasındaki soğukluğa Rusya'nın soğuğu bile bunların arasınsaki soğukluktan daha sıcaktır.

        Her güçlü bir gün güçten düşecektir ve düşmeye mahkumdur. Akp de düşüşe başlamıştır ve hızla devam etmektedir. Altı ayda 270 şehidi açıklamak imkansızdır. Propaganda yaparken barış geliyor, gerçeğe baktığınızda ohal geliyor. Bu halk uyanıp tokatı basınca yere düşenleri yargının önünde göreceği günler yakındır Türk milletinin. Bu gün gariplerin başı sağolsjn diyoruz ama gelecekte bunlara sebep olanların cehennemde ateşi  bol olsun diyecektir. 

      Güneşin daha da ısıttığı, hainlerin defedildiği, toplumsal barışın geldiği Türkiye'de buluşmak dileğiyle hayalinizi ve umutlarınızı kaybetmeyin.

 
Toplam blog
: 26
: 157
Kayıt tarihi
: 09.01.14
 
 

Ben, 1971 yılının Kasım ayının 20'sinde Uşak ili Eşme İlçesi Yeleğen Kasabasında doğdum. İlk ve o..