Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

20 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Bayram Coşkusu

Bayram Coşkusu
 

Bayram Coşkusu.

Beylikdüzü Belediyesi bayramlaşma programı, bayramın birinci günü ilçe belediye binasında yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Bayramlaşma esnasında bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun “Bayramlar; paylaşma, yardımlaşma, sevinç, özlem, farklı bir renk ve umuttur. Dargınlıklar ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk duygularının pekiştiği birlik ve kardeşlik günleridir” dedi.

Bayram namazını, Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, namaz çıkışı vatandaşlarla bayramlaştı. Beylikdüzü’nde camii önlerinde; Beylikdüzü belediye personeli tarafından lokum dağıtıldı.

Bayram namazı sonrasında; AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan Başkan Uzun, AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı ve AK Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Yoğun Katılım Gerçekleşti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli, bayramın ilk günü Beylikdüzü Belediyesi meclis salonunda birbirleri ve vatandaşlar ile bayramlaştı. Belediye'deki bayramlaşma saat 12.30'da başladı.

Bayramlaşma programında vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Uzun; bütün dünyada yaşanan; savaş, çatışma ve acıların son bulmasını diliyor; yüce milletimizin, İslam dünyasının ve siz değerli ilçe halkımızın bayramını kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimi sunuyorum.” dedi.

Beylikdüzü’nde gerçekleşen Ramazan etkinliklerine değinen Uzun, “Bu yıl birincisini düzenlediğimiz ramazan kültür ve sanat günlerinde 30 gün boyunca çocukluğumuzun o eski sıcak ramazanlarını hatırlatan çeşitli etkinlikler düzenledik. Ve bugünde sizlerle bir araya gelerek; o güzel bayramları yaşatmak istedik” şeklinde konuştu.

Kutlama törenine; Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, CHP Meclis Başkan Vekili Halil İbrahim Akpınar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, bazı dernek yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Uzun, Beylikdüzü Belediyesi’ndeki Bayramlaşma Töreni'nin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı AK Parti İstanbul İl Teşkilatında saat 15:00’da gerçekleşen programa katıldı.

Kaynak ve fotoğraflar Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..