Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '11

 
Kategori
Basketbol
 

Beko Basketbol Ligi’nde 4. Hafta heyecanı

Beko Basketbol Ligi’nde 4. Hafta heyecanı
 

Beko Basketbol Ligi'nde 4. hafta


Beko Basketbol Ligi’nde oynanacak dördüncü hafta maçlarıyla beraber heyecan daha da artıyor. Şu ana kadar oynanan üç hafta sonunda Galatasaray MP, Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş Milangaz namağlup yollarına devam ederken Antalya BŞB, Trabzon ve Bandırma Kırmızı da hiç galibiyet alamadılar.

Cuma 19:00

Pınar Karşıyaka – Türk Telekom

İzmir temsilcisi iki haftadır iyi mücadele etmesine karşılık ligin en iyi takımlarından ikisini yenildi. Türk Telekom ise iki maç kazandıktan sonra evinde Beşiktaş’a yenilmekten kurtulamadı. İki takımın mücadelesinin başabaş geçmesini bekliyorum. Chatman-Washington ve İlkan+Jovo-Mehmet+Karadeniz karşılaşmalarını izlemek zevkli olacaktır.

Cumartesi 13:30

Hacettepe Üniversitesi – Galatasaray Medical Park

Son maçlarda kazansa da iyi oynamayan Galatasaray Medical Park, Siena’dan sonra Ankara’ya gidiyor. Hacettepe Üniversitesi son iki maçını kaybetti. Hacettepe Üniversitesi genellikle sürpriz sonuçların altına imza atıyor, Galatasaray Medical Park çok kritik bir haftaya girmeden önce hata yapmamak için konsantre olacaktır.

Cumartesi 16:00

Antalya BŞB – Erdemir

Antalya ligdeki ilk üçü maçını kaybetmesine rağmen yine de Erdemir karşısında favori olarak duruyor. Antalya’nın kendi sahasında geçen haftaki yenilginin hıncını Erdemir’den çıkaracağını düşünüyorum.

Trabzonspor – Aliağa Petkim

Aliağa Petkim iki maçını kaybettikten sonra Tofaş’ı yenerek hayata döndü. Trabzonspor ise lige oldukça kötü başladı. Kupayı da eklersek toplamda altı maçtır kaybediyorlar. Aliağa Petkim, Pinkney’in de forma girmesiyle beraber bu maçın kesin favorisi olarak duruyor.

Cumartesi 17:30

Tofaş – Olin Edirne

Tofaş, Aliağa deplasmanında da kazansaydı, play-off için çok ciddi bir avantaj sağlayacaktı. Bu hafta evlerinde şu ana kadar dengeyi oturtamamış Olin Edirne’yi konuk ediyorlar. Edirne’de bu hafta Drezga ile Reha da forma giyecekler.

Pazar 13:30

Anadolu Efes – Banvit

Haftanın en çekişmeli maçlarından biri olmaya aday. Banvit toparlanıyor, Anadolu Efes İtalya’da çok zor bir maç kazandı, çok geniş bir rotasyonları olduğu için yorgunluk ne kadar etkiler bilemem ama Banvit sert savunmasıyla Efes’in sayı potansiyelini aşağıya çekecektir.

Pazar 16:00

Bandırma Kırmızı – Mersin BŞB

Bandırma Kırmızı hızlı oynuyor ve oyunu bireyselliğe döküyor. Şu ana kadar oynadıkları tüm maçlarda fark yediler. Mersin geçen hafta çok flaş bir galibiyet almayı başardı. Antalya’ya 102 sayı attılar. Her hafta 100 sayı atamazlar ama Mersin’in skor potansiyeli yüksek bir takım olduğunu da belirtelim.

Pazar 16:30

Beşiktaş Milangaz – Fenerbahçe Ülker

Haftanın kapanış maçı haftanın en heyecan verici maçı olacaktır. Beşiktaş Milangaz istim üzerinde, Avrupa’da oynamadıkları için de yorulmadılar. Yorgun ve sistemini tam oturmamış Fenerbahçe Ülker’e karşı favori olarak duruyorlar.  

 
Toplam blog
: 641
: 316
Kayıt tarihi
: 16.12.07
 
 

Bir uluslararası ilişkiler öğrencisinin gözünden dünya ve bonusu olarak da futbol... ..