Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ben geldim!

Ben geldim!
 

Bir yaz yağmurunun bir damlasında bulur insan bazen huzuru.. Ağır ağır, yavaş yavaş yere inen damlalarda aşk gizlidir, sevda gizlidir, belki özlem, belki de hüzün gizlidir. Her yağmur damlasının bir hikâyesi vardır belki de kim bilir. Duygular damlalara karışır sessizce.

Kimisi için sadece yağmurdur, yağar ve geçer. Kimisi için sevdadır, yüreğe işler. Kimisi gelece dair hayaller kurar, kimisini geçmişe götürür yağmur damlaları.

Hayatın tüm kavgalarına, karmaşıklığına ya da anlayışsızlığına inat ağır ağır, yavaş yavaş gökyüzünden yeryüzüne iner damlalar ve hayat devam eder kaldığı yerden.

Kimisi yağmurun yeryüzünde bıraktığı toprak kokusunu ciğerlerinde hisseder, kimisi için de sadece ıslanmaktır yağmur.

Kimisi evinin penceresinden izler derin derin, kimisi geçer ve gider yağmur damlalarının içinden...

Ben geldim; hoş geldim, hoş buldum! Bir yaz yağmurunun damlası gibi geldim; sevmeye yakın, kötülüğe uzak..

Güzel insanlarla tanışmak, sağlıklı ve keyifli iletişimde bulunmak dileğiyle:) Herkese MERHABALAR !

 
Toplam blog
: 14
: 154
Kayıt tarihi
: 02.06.15
 
 

1989 doğumluyum. Süleyman Demirel Üniversitesi'nde sosyoloji bölümünde yüksek lisans öğrencisiyim..