Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Beni Böyle Sev, kavuştular ama bebek müjdesi verilemedi,

Beni Böyle Sev, kavuştular ama bebek müjdesi verilemedi,
 

TRT 1. in Üniversite gençlik dizisi Beni böyle sev’ de hasret, aşk acısı söylenemeyen sözler adeta cacık oldu. Orhan Gencebay’ın dokunaklı parçaları bu yarayı deştikçe deşiyor. “Söyleme kıskanırlar, ağlama dertli sanırlar, çalarlar, koparırlar, bizi bizden ayırırlar”. O kavuşma, hasretle sarılma sahnelerinde, bu sözlerle insan yoğun bir duygu seline kapılıyor.

Bu hafta reytinglerde pek yüz güldürmese de, (AB’ de 11. ci, Totalde 12. ci) binlerce izleyicisini ekran başına kilitledi. Dizinin ana teması Ayşem –Ömer aşkı üzerine kurulu. Nezih – Reyhan bir barışık, bir küskün aşkları ve yeni filizlenen Seda - Furkan aşkı dizimize renk katıyor. Bir de bunlara Nail usta ve Eda Hanımın ikinci bahar aşkları da eklenince iyice keyifli olacak.

Reha bey kardeşi Eda’yı Akçaabat’ dan alır, İstanbul’ a dönerken arabada tartışırlar. Ayşem’ in hamile olduğunu ağzından kaçırır, sonra da lafı değiştirip kendisinin hamile olduğunu söyler. Reha Bey çılgına döner. Eda arabayı terk eder, hava alanına gider. Uçakla İstanbul’ a döner. Reha Bey Nail Ustanın eski dükkânına gider, ortalığı dağıtır, masları yıkar. Nail Usta ile Reha Beyin yumruklaşması görülmeğe değerdi. Eda’ ın bebek haberine Nail ustanın suratına vurur.

Ömer ile Ayşem önce okul bahçesinde özlemlerini gidermeye çalışırlar. Ayşem biraz daha kalırsa hiç ayrılamayacağını söyler. Ömer beş dakika daha diye yalvarır. Sahilde eski anıları tazelemeyi, dolaşmayı teklif eder. Ömer seninle yaşadığım en ufak an bile, benim hayatıma değer. Ah be Ayşem, seni çok seviyorum. Sıkı sıkı sarılırlar, öylece dakikalarca kalırlar.

Nadide Hanım hava almak için sokağa çıkar ve Seda’ nın bürosuna uğrar. Furkan, Nadide Hanım ile Seda’ nın kendisi hakkında dedikodularını duyar. Elindeki çay tepsisini fırlatıp gider. Nadide Hanım fenalaşır, acile kaldırılır. Seda bi kaç kez Ömer’ i arasa da, Ömer telefonu açmaz.

Ayşem hamile olduğunu tam söyleyecekken, Seda’ nın ısrarlı telefonlarından sonra, annesinin hastanede olduğunu öğrenir. Acilen hastaneye koşar. Ayşem'de hamileliğini söyleyemez. Ömer benden gizlediğin bir şey mi var dese de, bu güzel haber haftaya kalır.

Herkes hastaneye koşar. Nadide Hanım iyice fenalaşır, acilen ameliyata alınır. Eda Hanım, Ayşem’ i de alır hastaneye gelirler.

Saçı sakalı biri birine karışmış, mecnun gibi olan Nezih, aşkından bir türlü vazgeçmez. Değişik bahanelerle eski evine gider ve Reyhan’ı görür. Fahriye her zamanki gibi arabulucu rollerine devam etmektedir.

Seda ile Furkan her olaydan sonra, aşkları daha da sağlamlaşır. Seda, Ömer ile aralarında bu güne kadar bir şey olmadığını kesin dille anlatır. Furkan,"sen benimle aynı yolda yürümek istersen, bizim yürüyecek bir ömürlük yolumuz var" diyerek Seda’nın gönlünü alır.

Ayşem, Ömer’in annesi Nadide Hanımın kalp krizi sebebinin sorumlusu olarak kendini görmektedir.

Reha bey de hastaneye gelir. O duygusuz adam, karısının hastalığından etkilenerek "Anneni çok sevdim" diyerek Ömer’ e sarılır. Bu tabloyu gören Ayşem elindeki çay bardağını yere düşürür ve donar kalır. Ve 26.cı bölüm sonu. Gelecek hafta şu tabloları görmeye hazırlanın, Nadide Hanım başarılı bir ameliyat geçirecek, Ayşem de bu güzel haberin üstüne kendi bebek haberini Ömer’ e verecek. Ben böyle yazıyorum amma, sayın senaristlerimiz Hakan Haksun ve Müjdan Kayseri dizimizi nasıl yön verecekler hep birlikte göreceğiz.

Bu güzel dizimizin esas kahramanları Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı’ ya duygu dolu anlar yaşattıkları için teşekkürler. Ayrıca yapımcılarımız Çağrı ve Başak Bingöller’ e ve yönetmenimiz Cem Tabak’ a güzel bir iş çıkarttıkları için kutlarım

Sizler de gözünüzün gördüğü, yüreğinizin hissettiği aşkları yaşamanız dileklerimle.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..