Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Benim Hala Umudum Var / Umut nikah masasından kaçtı!

Benim Hala Umudum Var / Umut nikah masasından kaçtı!
 

Fox Tv.in “Benim Hala Umudum Var” dizisi 25 Şubat, 33.bölümde final var. Önceki akşam 31.bölümü ekranlarımıza geldi. Umut kalbinin sesini dinledi, Hakan’a evet diyemedi, nikah masasını terk etti. Reytinglerde, hem AB’de, hem de Total’de 24.sırada yer aldı. reytingler iyi değil, şayet iyi reyting alsa idi final kararı azda olsa tekrar gözden geçirilirdi. Ama iyi dağıl, final kesin.

Hakan gelini üvey baba evinden aldı. Umut, sakindi, durgundu ve mutlu görünmüyordu. Hakan, Hale ve gelin Umut hayli gergin gözüküyordu.

Damat Hakan, müzik yayınında Ozan’ın cep telefon kayıtlarının yayınlanma ihtimalinden çok tedirgindir, elemana sıkı tembih yapar. Nikah memurunu kapıda karşılar. Ozan da o sırada gelir, kapıda görününce içerdekiler tedirgin olur. Hale kalkar, yanına gider. Ozan, olay çıkarmaya gelmedim, şöyle bir bakıp gideceğim der. Nikah odanın kapısını açar, Hakan, ne işin var burada diye sorar. Ozan, olay çıkarmaya gelmedim, Umut’a döner; Sana kırılmaya hakkım yok, sebep olduğum bütün acılar için özür dilerim. Buna yeni bi tanesini eklenmesini istemem. Umarım, geriye dönüp baktığında senin için en hayırlısının bu olduğunu anladın. Ben buraya Hakan, kendi hatalarımın sonuçlarının farkında biri olarak geldim. Sana da bir kırgınlığım yok, basın ne yazarsa yazsın, be sizi tanımayacağım, mutluluklar, der ve çıkar gider.

 

Nikah, çok yakınlar ve aile arasındadır. Umut o kadar düşüncelidir ki, elindeki gelin çiçeğini yere düşür, Hakan alıp, tekrar eline verir. Nikah memurunun sorusuna Umut cevap vermez, memur ikinci kez sorar. Umut, Hakan’ın yüzüne bakar, özür dilerim der ve masadan kalkar, hızla uzaklaşır, taksiye atlar ve gider.

Ozan daha önce arabasıyla oradan ayrılmıştı. Yolda ışıklarda duran taksinin içinde Umut’u görür. İleride taksinin önünü keser, Umut taksiden iner, ne yapıyorsun diyerek Ozan’a sorar, Ozan öpücüklerle cevap verir.

 

Ozan, Umut’a kıyafet bulur, gelinliği de çöpe ben atarım, der. Bir otele götürür, cep telefonunu verir bu gece bir dinle bakalım, belki Hakan’ın yaptıklarını anlarsın.

Ozan, Asude’yi arar Umut’un kendisi ile birlikte olduğunu söyler. Asude çok şaşırır, benden sır çıkmaz der ve telefonu ağzı kulaklarında kapar.

O gece Umut kaydı dinler, ne diyeceğini bilemez, kendini saflığını suçlar. Sabah kahvaltısında oturur konuşurlar. Ozan temiz yürekle olanları anlatır, ne kendisini, ne de Melis’i aldatmadığını söyler.

Umut, Melis’in doğacak bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenir. Ozan, Umut’un Melis ile konuşmasını ister.  Doğacak bebeğin günahı olmadığını, Ozan ona babalık yapmak zorunda olduğunu söyler.

 

Selda, Yelda’ ın gece kulübünde çalıştığını babasının oraya getirip götürdüğünü, üvey annesi Zeliha’ ya söyler. Hale, hapishaneye Musa’yı ziyarete gider, Umut’un Hakan ile evlenirken nikâh masasından kaçtığını anlatır. Hale, çıktıktan sonra Musa’ya ümit verir.  Musa, Hale’ in ellerini avuçlarında okşar.

Ozan, Umut’u evine getirir. Kendisini sevdiğini şurada böğürebilirim, ellerinden aşkla öper. Annesi şaşırır, Ozan’la beraber kalmadık, ayrı odada kaldık. Her şeyi annesine anlatır. Ozan hakkında yanıldığını söyler.

 

Hakan her yerde Umut’u arar, o sırada Ozan gelir. Ozan, kıyamam senin şimdi aklın kalmıştır, Umut dün bendeydi, der. Hakan, daha maç bitmedi. Ozan, Umut’un sözleşmesini feshedersen, senin ses kayırlarını silerim diye teklif yapar.

Hale ile Umut konuşurlar, Hakan hırsını nasıl çıkartacak diye endişeleri vardır. Hale’nin Hakan’ın setlerinde yapacağı kuaförlük işi de yatar.

 

Ozan, Asude ile görüşürler. Hakan’ın suçlu iken mağduru oynamasını istemiyorum, ortaklık devam der. Asude, Umut’un Hakan ile olan sözleşme meselesini ben hallederim, diye söz verir.

Asude ile Hakan konuşurlar, Asude hakan’ı teselli etmeye çalışır. Asude ikili oynar, Umut konusunda sana yardımcı olabilirim der. Ne yapmak istiyorsan benim üzerimden yap, intikamsa Hakan’a beraber alalım, der.

Ozan ve Umut’un Melis’in evine giderler. Melis, bütün olanları içtenlikle anlatır, vazgeçemediğim Ozan değil, bebeğimdi der. Ozan ağzını açıp tek laf etmez, sadece dinler. Umut da dinler, anlatılanlardan tatmin olmuştur.

 

Bir gün Zeliha polisi de alır, bara gider, Yelda’yı ikna edip, bu bataklıktan çıkarmak istemektedir. Polis kız reşit diyerek bir şey yapmaz. Bar kapısında aile kavgası başlar. Zeliha kocasının yüzüne bir tokat aşk eder. Zafer de orada karısını bir güzel hırpalar. Zeliha içeri girip, Yelda’yı almak ister. Güvenlik görevlisi sokmaz, Görevli Zafer’e al karını gidin buradan. Zeliha Hanım görevlinin belinden tabancayı alır, Zafer tabancayı elinden almak ister. Karmaşada tabanca patlar, kurşun Zelih’ ya isabet eder. Oracıkta yığılır kalır. Zafer ne yapacağını bilemez, şaşkın gözlerle bakar kalır. Ve 31.bölüm burada sona erer.

 

Yeniden bir araya gelen Ozan ve Umut, tam problemleri çözerken, aşklarını tekrar yeşertmek isterken bu olay oldu. Geçen bölümde Ozan annesini trafik kazasında kaybetti. Anne acısı yaşadı, şimdi de Umut anne acısı yaşayacak, belki de annesini kaybedecek. Önümüzdeki finalden bir önceki hafta Umut’un acılarını göreceğiz. Sonraki hafta 33.bölüm final, bakalım ne gibi olaylara gebe, nasıl bir final bekliyor bizlere.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır. 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..