Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mersin Üniversitesi Turizm Otelcilik Konaklama işletmeciliği mezunuyum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşkın pırıltısını yaşamak

aşk sınırsızlık ister aşk özgürlük ister. bence butun özeti budur. aşk hiç bir kurala baglı kalmadan yaşanır . asla dediğin şeylerin içinde bulursun kendini kimyan degısır içinde bastırdıgın sakladıgın sen cıkıverir o an evet aşk özgurluktur (tabikı özgurluk kavramını dogru yorumlayarak yaşamak )

27 Temmuz 2011 14:56
Acaba karşınızdaki sizin aşkınıza değer mi ?

yazdıklarınıza istinaden aşkla ilgili diğer bir acı durum metropolleştikce, sehirler buyudukce stres arttıkca, yaşam mucadelesi herseyın onune gectikce tahammul sınırlarımız azalmakta aşka gosterılen ozverı yok olmakta... ınsanlar artık birbirleri için mücadele etmek yerine daha kolayı secmektedir. buda zaten aşk kavramını yok etmektedir.

27 Temmuz 2011 14:49
Acaba karşınızdaki sizin aşkınıza değer mi ?

kariyer hedefleri ve aşk arasındaki bölümle alakalı olarak cok dogru bir noktaya degınmıssınız. üzülerek ve maalesef diyerek kadın kariyer ve aşk arasında hep secim yapmak zorunda bırakılıyor ve nitekim idealist güçlü olmak isteyen kadın işi tercih ediyor... bilinmesi gereken bir gercek varki iş bambaska aşk bambaska bir olaydır birilerinin bu iki şey arasındaki anlam farkını insanlara öğretmesi gerekiyor. erkek karıyerine devam ederken işinde yol alabiliyor aile kurup cocuk sahıbı olabiliyorken kadın neden işle aşk arasında tercih yapmak zorunda kalıyor belkıde tartısılması gereken konu budur. bir aşk için birinden vazgecilmesi tartısılmaya acık olsada anlamlı ama iş için aşktan vazgecirmeye yada aşk için işten geçmeye secim yapmak zorunda bırakılması zavallıca bir tutum...belkide altında daha oncede bahsettiğim kendisinden daha bilgili veya basarılı bir kadın görmek istememe mantıgı....

27 Temmuz 2011 14:45
 
Toplam blog
: 58
: 3499
Kayıt tarihi
: 16.11.10