Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Benimle çiftleşir misin..?

Benimle çiftleşir misin..?
 

Onların da özeli var...!


Hayvanların yarışacağı programa 'bu kadar da olmaz dedirtecek bir tanıtım metni yazılmış...

"Dünyada ilk kez uygulanılacak olan bu program formatıyla, ‘Benimle Çiftleşir misin? "Hayvani- İzdivaç" yarışma programlarında bir devri kapatıp yeni bir devir başlatacak.

10 Birbirinden çapkın ve yağız erkek, 10 dünya güzeli ve birbirinden cilveli dişi… Bir çiftlik evi ve 16 kamera… Bu defa her şey ortada! Bu defa gizli - saklı yok… Kah banyoda, kah lavaboda, kah yatak odasında… 20 yarışmacı bu kameralarla en mahrem anlarını sizlerle paylaşacaklar… Her şey, gözlerinizin önünde canlı, canlı olacak ve bitecek.

Bu yarışmayı izlerken, zaman zaman kızacak, zaman zaman hüzünleneceksiniz.

Bazen sinirlenecek, bazen de güleceksiniz… Onlar ruh ikizlerini sizinle beraber arayacak… Onlar aradıkları aşkı bu programda bulacak… Onlar sevecek, vuslata erecek ve ayrılmayacak… Ve onların kavuşma anlarında göz yaşlarınızı tutamayacak belki de hıçkırıklara boğulacaksınız.

Belki siz de bu programda olmak için yanıp tutuşacaksınız… 10 birbirinden yakışıklı ve çekici erkek, 10 seksi ve öldüren cazibeli dişi, hayvani duygularıyla doğru eşini bulacak. Çiftini bulan hayvanlar "Hayvani- İzdivaç" ile hem eğlenip hem evleniyorlar..." (Milliyet-Yaşam'dan)

Evet Sevgili dostlar... Şimdi bu haberi okuduktan sonra, hepbir ağızdan, "YUH...!" diyebiliriz... Hatta, "YUUUH..." bile diyebiliriz. Yarışma programları yapıyoruz diye, akıllara zarar fikirleri gün ışığına çıkaran zihinlerin, bulanmış zihinler olduğu aşikar...

Bu; nasıl bir fikirdir ki, buna müsaade edecek de, bir kurum olabilir mi..!? Çağdaş bir medeniyet seviyesi hedefi ile yola çıkmış bir toplumda, seviyelerin bu derecelere kadar düşmüş olduğuna şahitlik etmemiz isteniyor... Ve hatta bunun adına kampanya başlatılıyor...

''Dünyada ilk kez uygulanacak bu formatıyla...'' diye başlayan ve '' Hayvani İzdivaç..! '' yarışması adıyla insanlığa sunulmaya çalışılacak(mış)...!

Pes...gerçekten de Pes...''Bu yarışmayı izlerken, zaman zaman kızacak, zaman zaman hüzünlenecek(mişiz..!)...''

Bu yarışma değildir... Bunu İzlemeyeceğim(iz) kesin... Dolayısıyla hüzünlenmeyeceğimiz ve kızcağım(ız) daha bir kesin...!

Herşeyde olduğu kadar; bu hayvan dostlarımızın da mahremiyeti olduğunu, buna karşı saygılı olmamız gerektiğine ben, kendi adıma inanıyorum ve sizlerin de inandığınıza, yürekten inancım var...

Herkese sonsuz saygılarımla sevgili dostlar...

 
Toplam blog
: 122
: 2970
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

Ankara Doğumluyum... Yazı yazmayı, çizmeyi, okumayı, izlemeyi, dinlemeyi, vb...vb... seviyorum. Bodr..