Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '16

 
Kategori
Futbol
 

Beraber yürüdük biz bu yollarda

Gündüz oynanan maçta lider Başakşehir 2 puan kaybedince Şenol Güneş en azından berabere kalıp puan farkının aynı kalmasını istemiş anlaşılan. Fenerbahçe maça Beşiktaş'a göre daha istekli başladı ama net pozisyona girmekte zorlandı. Bunda Sow ve RVP'nin çok etkisiz ve kötü günlerinde olması mı yoksa Beşiktaşın hemen hemen her topla buluştuklarında en az 2 futbolcu ile basmaları mı etkili oldu acaba. Bence RVP ve Sow gerçekten çok kötü günlerindeydiler. Net bir gol pozisyona giremeden maçı bitirdiler. 

Fenerbahçe taraftarının eski futbolcuları, tekmeye kafa uzatıyor dedikleri Gökhan Gönül'e para yağdırmaları ve sürekli küfür etmeleri hiç yakışmadı. Evet bende Gökhan Gönül'ün para için Fenerbahçeyi bırakacağı aklımın ucundan bile geçmezdi ama ne olursa olsun Fenerbahçe formasının hakkını veren ender futbolculardan olduğu için üzüldüm bu tepkilere. Bu baskıya rağmen Gökhan'ın tepkilere kulaklarını tıkayıp taraftarlarla diyaloğa girmemesini takdir etmek gerekir. 

Advocaat'ın bu maçta Sow'un istatistiklerine güvenerek Lens'i oyuna almakta gecikmesi, etkisiz RVP'nin yerine Fernandaoyu oyuna almaması yanlışları oldu. Ama herşeye rağmen bu maçta Fenerbahçe yine hakeme takıldı. Hüseyin Göçek ilk yarıda Tosiç'in elle oynamasını yan hakeminin ikazına rağmen görmezden gelip bırakın sarıyı faul bile vermeyerek rengini belli etti. Yine RVP'nin rakibine arkadan bileğine basmasına sarı kartını çıkaramadı. İkini yarıda Tosiç'in Lens'in kjaval kemiğine müdahelesine de kırmızı kartını çıkarmayarak seviyesinin halı sahalar bile olamayacağını gösterdi. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..