- Kategori
- Psikoloji
BEŞ BOŞ ODA
internetten alıntıdır
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4
Gözyaşlarım her an hazır
Yüreğim diken diken
Aklımda hep oralar
Oralarda karanlık boşluklar var
Beş boş oda, duvarları kalın, yerinden kalkmaz taşlarla örüldü yakın zamanda. Beş boş odanın yüreklerine karanlık çökmüş, vakitsiz… Ölüm mü ayrılık mı daha anlamlı? Bilmiyorum. Sınırsız bir karanlıkta nedenler boş odaların etrafında bekliyor zamanlarını. Haklı-haksız ayırmadan kırılmışlar birbirlerine. Bütün taşlar susmuş, konuşmalar tükenmiş. Kimin hakkı kimden daha fazla? Anlamsız.
Sinsi bir nifak girmiş, soğuklukla aralarına. Nedeni tavandan asılı ilmek olmuş sicimin ucunda. Kimin asılacağıysa tamamen zamana bağlı.
Ne yarış hızlıdan yanadır, ne savaş güçlüden yana. Zaman ve şans hepsine hükmeder diye bir söz söylenmişti bir filmde. Ne kadar güzel bir açıklama hayata karşı. Yaralar mı kendini sarar, zaman mı zamanı geldiğinde? Sınav korkusu mu daha büyük yoksa sınavın kendisi mi? Hüküm ne zaman hükmeder kendine bile?