Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş, Fenerbahçe

Beşiktaş, Fenerbahçe
 

İki kulüp arasında çok büyük farklılıklar olduğu, sezon sonrası yaşananlarla bir kez daha ispat olmuştur. Bu farklılıkları kapatma görevini üstlenen çok sevgili spor basınımız kendi kazdığı kuyuya düşmüştür.

Guiza transferi, maliyeti ve performansı ortadayken Dünya kupasında olmayışının sebep ve sonuçları saklanmıştır. Sırf bunu örtbas etmek uğruna Q 7'nin Dünya yıldızı olup olmadığı tartışmaya açılmıştır. Mehmet Topuz transferinde imza törenini şova çevirenlerin komik duruma düştüğünü saklamak neden? Q 7 22.000 taraftarın önünde imza atarken..

İlk gün forma satışlarının Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu haberi neden küçük başlıklar halinde verilmiştir spor severlere? Sevgili Daum ve yardımcılarına yapılan eziyete şahit olanlar neden susuyorsunuz? Mustafa Denizli sağlık problemleriyle görevi bırakmak zorunda kaldığında avaz avaz bağırıyordunuz köşelerinizde. Neden şimdi sessizliğe büründünüz?

Özel bir şirkette çalışan vasıfsız bir işçi bile patronu tarafından iş akdine son verilirse tazminat hakkı doğar. Şimdi siz diyorsunuz ki; Fenerbahçe istemiyor diye Daum haklarını almasın, feragat etsin. Kendinizi onun yerine koydunuz mu ? Sözde Dünya kulübünün Dünya yazarları bildiklerinizi tüm Fenerbahçe taraftarı ile paylaşmak sizin ilk göreviniz olmalı. Bilgi saklanmak için edinilmez. Sayın Daum, sözleşmesine bağlı kalarak doğruyu yapmıştır. Şimdilerde Aykut hocaya destek verenlerin aslında pusuya yattığını hepimiz biliyoruz. Bir mağlubiyet sonrası yapacakları anketler , istatistik bilgiler geçen sezon bu hafta diye başlayan cümleler kuracaklarını eminim tüm Fenerbahçe taraftarı biliyordur.

Mali tablolar sebebiyle değil Dünya ve Avrupa şampiyonalarının düzenlendiği yıllar göz önüne alındığında kulüplerimiz için transfer yapmak neredeyse imkansız hale gelmektedir.

Beşiktaş ve Galatasaray kadar Fenerbahçe'de büyük kulüptür ve sırf bu yüzden siz sözde futbol yazarlarının korumasına, kollamasına ve desteğine ihtiyacları yoktur. Üç büyük kulüp olmasaydı ne iş yapardınız çok merak ediyorum.

Saygılarımla,

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..