Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş tat veriyor

Beşiktaş tat veriyor
 

Fotoğraf www.milliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor'un deplasmanda Konyaspor'u elinden kaçırmasına sıkılmış bir şekilde izlemeye başladım Beşiktaş- Ankaragücü maçını. Ancak izlediğim Beşiktaş o kadar güzel mücadele etti ki, seyir zevkinden içimdeki sıkıntı bulutları dağıldı gitti.
Beşiktaş, Ankaragücü karşısına Quaresma'dan yoksun olarak çıktı. Ankaragücü, Beşiktaş için tehlikeli olabilecek bir rakipti. Maçın başlarında siyah- beyazlıların zor anlar yaşadığı da oldu ama işin gerçeği oynadıkça açılan Beşiktaş, Quaresma'yı da pek aramadan farka gitti.
Geçen hafta ilk on birde yer alması süpriz olarak nitelendirilen Nobre bu akşam da sahanın en iyilerindendi. Hırsı, mücadelesi ve en son kafasını yumruğa uzatarak attığı gol ile muhteşemdi Nobre. Bu Nobre'ye bir şeyler olmuş. Altın bir sezon geçiriyor. Allah sakatlıktan korusun. Guti, çok fazla oyunun içerisinde gözükmese bile attığı paslar ve yaptığı asistlerle yine de geceye damgasını vuranlar arsına girdi.Aslında Beşiktaş bu akşam takım olarak iyiyidi. Zaten siyah- beyazlıların öne çıkan özelliği de bu: Takım olma.
Beşiktaş, tam bir takım görüntüsü veriyor. Kara kartalı rakiplerine göre öne çıkaran da işte bu. Ayrıca Beşiktaş'ın yıldızları hem kişisel olarak etkili oluyorlar hem de takım oyununa uyum sağlayabiliyorlar. Çok iyi mücadele eden Beşiktaş tat veriyor. Defanstaki bir takım sorunları da çözerse çok daha iyi olacak.
Şimdiden önümüzdeki hafta Kadıköy'de oynanacak derbi konuşulmaya başladı. Fenerbahçe'nin durumu da ortada. Bakalım sonuç ne olacak?
 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..