Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '07

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Bi susar mısın?

Bi susar mısın?
 

Susmaya karar veren, bundan böyle neyi susacağını bilmektedir. Ama artık neyi konuşacağını çoğu kez bilemez. Bu durumda da gerçek anlamda bir susmuş olamaz. Leziz bir şaşkın olur sonuçta ve konuşma orucunu farkında olmadan bozar gider.

O gözyaşlı gecelerde kendi ve bilumum sevdiği üzerine ettiği yeminler, efendime söyleyeyim, saatler alan öz fikir teatilerinden sonra, elde kalan, uğulduyan bir baş ve olura olmaza inat gibi işleyen bir çenedir. Yazık.

Pembe matemler, beraberlerinde hürlük, estetik yükselme, kendine dışardan bakabilme yetisinden müteşekkil enfes bir çiçek demeti getirirler.

Konuşmayı kesmeye karar vermek te bu çiçeğin kokusunu alanlarda vuku bulur. Zira çeneyi tutmak ; iradeyi ele almak, düşünceyi öne çıkarmak, kararlar verecek bir dinginlik yaratmak için lazımdır.

"Bir daha kendi sözümün acısını çekmeyeceğim..Bir daha kuru kalabalıkta ömür harcamayacağım...Bir daha laklak edip kendimi, ideallerimi
zamansız bırakmayacağım" şeklinde tezahürleri olan bu çalışmada bütün mesele başta belirttiğim gibi " Bundan sonra" boşlukları neyle doldurmak gerekir sorusuna yanıt vermektir. Püf noktası işte budur.

Sevgili sessizlik arkadaşlarıma bu kutlu, tatlı, caanım meşgalelerinde süper ilhamlar, bir numara kaçış yolları, rüya gibi sessizlik anları diliyorum.

 
Toplam blog
: 3
: 436
Kayıt tarihi
: 05.04.07
 
 

Memurum, 1970 doğumluyum, yaşamı ve insanları çok sev-mi-yorum. Sanane diyebilenlere kıskanç bir hay..