Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi/ Final Aşk Destanı mı olacak?

Bir Aşk Hikayesi/  Final Aşk Destanı mı olacak?
 

Aslında final haberi yazarken çok üzgün olurum ve elim klavyeye pek de varmaz, gene bir final yine bir acı…

Kore dizisi uyarlaması “Bir Aşk Hikayesi” dizisi gerek oyuncuları, gerek fanları, gerek finali ile bana AFK’yı hatırlattı! AFK hala hatırlarda ve fanları diziyi ilk günkü sıcaklığı ile yaşatılıyor, şimdi ikinci AFK yolda ve aynı bağlılıkla #fankafalar unutmamak adına Bir Aşk Hikayesi’ne sahip çıkıyor.

Kadere isyanla, aşka yakılan ağıtların arasına sıkışıp kalmış genç bir adam… Geç kalmışlıkların, keşkelerin, aşkı bulduğunda yitirmenin dokunaklı hikayesi…

Adı Korkut Ali... Almanya’da yurt dışına evlatlık verilen gençlerle yapılan bir televizyon programında kameralara gerçek ailesi hakkında olumlu konuşan tek gençtir o. Ta ki talihsiz bir olay sonucu ülkesine geri dönene dek...

Giderilemez anne hasretini yaşarken bir de aşk girecektir Korkut Ali’nin hikayesine... Her karesi hasret, entrika, terk edilmişlik ve buram buram aşk kokuyor.

Bir Aşk Hikayesi'nde sonunda beklenen an geliyor... Korkut bütün sevdiklerini ameliyathanenin kapısında bırakarak ölümle en büyük savaşına doğru yol alıyor...

Korkut ölümle savaşıyor...
Bir Aşk Hikayesi gözümüzün yaşına hakim olamayacağımız final bölümüyle 14 Ocak Salı günü 22.30’da FOX ekranlarında olacak.

Her şeye rağmen mutlu son bekleyen yüreğim acı aşka katlanamayacak! Fanların hala arkasında durduğu dizi ve oyunculara ne mutlu!

Hüzünlü aşk hikayesi, yürek acıtan son bölümüyle bir aşk destanı olarak yüreklere yazılacak gibi görünüyor. Umarım bize tatlı bir sürpriz yapar ve veda ederken acı gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönüşür!

Hayatta gözyaşlarınızın sevinç için akması dileği ile…

 

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..