Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

O Ses Türkiye/ Athena Gökhan Farkını ortaya koydu!

O Ses Türkiye/  Athena Gökhan Farkını ortaya koydu!
 

O Ses Türkiye jürisine bildiğimiz gibi bu sezon iki yeni jüri üyesi katıldı: Ebru Gündeş ve Athena Gökhan ( Gökhan Özoğuz)

“Havası ne olacak, izlenme oranı düşer mi?” gibi sorularla başlayan yarışma Athena Gökhan’ın neşeli, canlı, zeki, çocuksu haliyle tadına doyulmaz bir hal aldı. Reytingleri yükselirken herkes Ebru Gündeş sayesinde bu başarıya imza atıyor sandı ama fark Athena Gökhan’ın görüntüsünün aksine “Evimizin afacanı” oluşundan dolayıydı.

Her şeyden önce seçtiği seslerin bir tanesi bile fos çıkmadı, bu da Gökhan’ın takımının tek başına finale çıkışıyla pekişti. Tabi, seslerin kuvveti bir tarafa Gökhan’ın sıcaklığını yarışmacıları da taşıyordu, haklı olarak da halk Gökhan ve takımını komple sevdi ve destekledi!

O Ses Türkiye'de kırılması zor bir rekora imza atan Gökhan yarı finale taşımayı başardığı 5 yarışmacısı ile birlikte sahneye çıkarak izleyenleri müziğe doyurdular. Kısa bir konser havasında geçen müzik ziyafetinde Gökhan takımındaki yarışmacılarına gitarı ile eşlik etti. Tam bir maestroydu Gökhan!

Gökhan ve takımının sergilediği performans da diğer şarkıcı koçlarından ne kadar farklı koçluk yaptığının göstergesiydi. Athena Gökhan ve yüreğinin parçası Athena Hakan izleyenleri ve diğer jüri üyelerini adeta büyüledi. Büyük usta Cem Karaca'nın Namus Belası adlı şarkısını seslendiren ekip büyük alkış topladı ve yoğun istek üzerine performansı tekrar sergilediler. İnanın bütün yayın boyunca bu performans verilse hiç itiraz etmeden seyrederdim, seyrederdik.

Murat Boz, Ebru Gündeş ve Hadise'nin takımları yarı finalde O Ses Türkiye'ye veda etti. Gecenin yıldızı ise takımıyla birlikte Gökhan Özoğuz oldu, evet O Ses Türkiye’nin şarkıcı koçu olarak birincisi yarı finalde belli oldu: Gökhan Özoğuz! Buradan çıkacak birinci haftaya belli ama Gökhan başarılmazı başardı ve ses seçerken ki titizliğini, koç olarak da gösterdi.

O Ses Türkiye yarışmasında dün akşam ilkler yaşandı. Jüri üyelerinden Gökhan diğer tüm jüri üyelerini yarı finalde eledi ve erken final yaparak yarı finalde şampiyonluğunu ispatladı ve böylelikle yarışmada bir ilke imza attı.

Oylara bakıldığında seyircinin kayıtsız kalmak istemediğini de fark etmek lazım!

Hasan Doğru %89, Ersin Yılmaz %84, Mert Demir %74, Abdullah ise %77 oy alarak finale isimlerini yazdıran yarışmacılar oldular. O Ses Türkiye'nin finaline ilk andan itibaren göz kırpan iki yarışmacısı Hasan Doğru ile Yasemin karşı karşıya geldi. İlk Yasemin mecburen yarışmaya veda etti, ama Türkiye muhteşem bir ses kazandı!

Acun Ilıcalı da ortaya çıkan sonuçtan ötürü büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ilıcalı duygularını 'Olur ama bu kadar olmaz. Programdan sonra dünyada örneği olmuş mu araştıracağım' diyerek dile getirdi. 

Gökhan,  sesini sadece vokal eşliği ile göstererek seçtiği seslere sadece güvenini değil verdiği değerin de altına parmak bastı. Başarılarının devamı için prodüktörlere iş kaldı. Dün gece yarı finaliyle her açıdan başarıya tam imza atan Gökhan ve takımınındı!

Bu takım Türkiye’nin gözbebeği oldu!

Hayatta gözbebeği olmanız dileği ile…

 

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..