Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir kadındaki kalp atışı

Bir kadındaki kalp atışı
 

Berguzer korel


Duracak gibi sanki kalbim ! Nefesim mi kesildi. Hayır başım dönüyor, başka ne olabilir ki ! Kalbim güm güm atıyor. Adımlar yaklaşıyor, nefesler daralıyor. Heyecanıma yenik mi düşüyorum. Ellerini mi saklar oldun sevginden, tedirğinliğinde okunuyor yüzünden. Değmesin ellerin ellerime, bakmasın gözlerin gözlerime, durduramam yoksa kendini. Hala sesimi duymadın mı, bunların hepsi bir kalp çarpıntısında gizli.

Sen aşk evine çağırırsan Hakime Hanımı konuşmak için küllenen ateş, alevlenir yeniden. Sarar  her bir yeri alevler aniden, ne kadar uzak kalmak istesende, kelimeler kifayesiz kalır. Çünkü sözler yürekten.

 

Artık hikaye gittikçe dallanıp budaklanıyor. Bu arada Feride, Mahir aşkından çok uzak kalınmaması iyi olmuş. Bu bölümde de feridenin masum bakışlı tavırlarını yeniden  izlemek çok güzeldi. Her ne kadar ” o benim nişanlım sözleri ” mıh gibi kazınsa da insanın aklına. Mahir için söyleyebilecek söz yok. Kimi kime yasaklıyorsun demek isterdi ama ;sessizliğe büründü.

Kardeşi  Orhan ve yeni aşkının arasındaki gelişmeleri bu bölüm göremesekte ilerleyen bölümlerde , izleyiciyi derinden sarsacak Orhan aşkı bizi yeni bir dramaya daha sürükleyecek.

Bunun yanında Mahirin düşmanda olsa bir Nejdeti ve  Kardeşi var Osman gibi, Mahir abisi gösterecek hakikati, zanaati. Eskiden zanaat vardı. Bir işi tam anlamı ile öğrenme vardı. Şimdi ki gibi işsizlik yok. İnsanlar mesleklerini hakkı ile öğreniyordu. Ustaya saygı, çıraklıktan kalfalığa geçiş vardı. Ustayı, zanaatı en azından dizide kısa bir pasaj olarak görmemiz güzeldi.

 

Murat sarı

muratsari8084@hotmail.com

https://twitter.com/muratsari8084

(05.11.2013 )

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..