Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '11

 
Kategori
Siyaset
 

Bir kelime - bir insan

Bir kelime - bir insan
 

Doğayı seviyorum.Su sesi mutluluk veriyor.


BİR ÇİFT GÖZ 

Yakın tarihi iyi tahlil edebildik mi, bence hayır. Yakın tarihi iyi tahlil edemiyorsak içinde bulunduğumuz siyasi ortamı da çıkmazlardan kurtaramıyoruz demektir. Siyasetçiler, düşünceleri itibarıyla birbirilerine mi karşı ya da ortak noktalarının ne olduklarının farkında mı değiller? Buna çeşitli cevaplar vermek mümkün. Her cevabın da bir cevabı vardır. İşte problem burada. 

Refarandumda öyle şeyler söylendi ki hayretler içinde propagandaları izledik. Sanki anayasa değil de otuz yıllık geçmişimiz oylandı. Anayasayı anlatanlar arada kaybolup gittiler. Seslerini bile duyurmakta güçlük çektiler. Sonuçta ne olduğunu bilmediğimiz bir şeyi oyladık. Devlet imkanları galip geliverdi. 

Refarandum sonrası kara bulutlar dağılacak, gökyüzü masmavi olacakken ne oldu? Uyutulan beyinler hala uyanmadı. Birçift göz dünyayı toz pembe görmeye devam ediyor. Haziran seçimlerine kadar da devam edecek . 

Yakın tarihimizdeki siyasetçilerin bir kısmı aynı yolu izlediler. Mirasını sahiplenenlerden ne bekliyorduk ki değişik bir şeyler olsun? 

Şu düdük hep aynı. Çalanlar değişti ama pek yaman çalıyorlar. Maaşallah!? 

 

 
Toplam blog
: 202
: 306
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

BİR DUAMIZ BİR DUYANIMIZ OLSUN YETER ..