Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '09

 
Kategori
Mizah
 

Bir kız nasıl tavlanır

Bir kız nasıl tavlanır
 

1-Kızı diyelim bir düğünde gördünüz. Kızı aralıksız kesin, kız başka yere baksa sizde ona bakın, kız tuvalete gitse, sizde gidin onun kapısında bekleyin, bu durumda kızın yanında tuvalete kadar eşlik etmek için gelen erkek ya da bayandan yumruğu yersiniz. Gözünüz morarır belki ama, öyle ya da böyle kızın dikkatini çekmiş oldunuz. Daha sonraki zamanlarda o kızla tanışma, konuşma şansınız artmış oldu böylece. (yorum: He he, sen öyle san, yediğin dayakla kalırsın.)

2-Beğendiniz kız mesela bir caddede geziyor. Yanına yavaş yavaş yaklaşın. “Çok şekersin, yoksa baban şekerci miydi?”deyin. Ama bu durumda kendinizi kollayın kızın çantası, o da yoksa ayağındaki ayakkabı bir yerinize gelebilir. Gelmezse sorun yok. Bir yerinize gelmişse ve yaralamışsa da fazla üzülmeyin, herhalde kız sizi hastaneye götürür. Bu durumda siz de onunla konuşma fırsatı yakalamış olursunuz. (Yorum. Çok beklersin sen)

3-Eğer kız tanıdığınız ve konuştuğunuz biriyse, onu yüceltin. Mesela “Hem akıllı, hem güzelsin, hem de matematikte birincisin”deyin. Bunlar doğru ise sorun yok, değilse kız muhtemelen size “sen salaksın.”diyecektir. Dese de üzülmeyin, bir kız size salak dedi salak olmazsınız.

4-Kız otobüs durağında bekliyorsa, ona “Otobüs ne zaman gelecek?” diye sormayın. Ona oradan geçmeyen bir otobüsün durağına nasıl gideceğinizi sorun. Belki size o yeri tarif eder. Bu sefer siz de onun nereye gittiğini sorun. Bu şekilde konuşma başlatmaya çalışın. Bu arada dayısı olup olmadığını sorsanız iyi olur.

5-Kız çalıştığınız yerdeyse onun işlerine yardım edin, ona devamlı bir şeyler ısmarlayın, onu öğle yemeğine çıkarın, paraları hep siz ödeyin, siz paraları verdikçe hafiflemiş olursunuz, kız da sizi yolunacak kaz sanır, belki o zaman tav olur.

6-Kızla aynı okula gidiyorsanız, ona çiçek alın. Bu durum kızın çok hoşuna gidecektir. Bu durumda siz de çiçeklere, para vermediğinizi, çiçekçiden almadığınızı, bahçeden topladığınızı söyleyin. Kız bu durumda sizden nefret edecektir. Unutmayın bazı aşklar nefretle başlar.

7-Bir çay bahçesinde iseniz gözünüze kestirdiğiniz kızın masasına yavaş yavaş, ahtapot gibi yaklaşın. Sigara içip içmediğini sorun, içiyorsa kibrit isteyin. O “-Salak bilmiyor musun artık kapalı mekanlarda sigara içilmiyor.”derse, sizi bilgilendirdiği için teşekkür edin, sonra da bu kadar bilgiye nerden sahip olduğunu, hangi okulda okuduğunu sorarak muhabbete girmeye çalışın. Belki başarılı olursunuz. Denemekte fayda vardır.

8-Metro, tramvay, otobüs ya da pilajda kitap okuyan bir kız görseniz. Başına dikilip ne kalın kitap, dışı da güzelmiş. Aynı sizin gibi, sizde bu kitap gibi güzelsiniz” deyin. O kitabı kafanıza yemezseniz, kız belki tav olur.

9-Bir konserdeyseniz heyecanla kendinizi müziğe verin, sağa sola sallanın. Kendinizi kızın üzerine atın. Kız sizden kaçsın. Size “Manyak”desin, size, boş verin desin, O manyak derse, herhalde manyak olmazsınız, siz böylelikle kızın dikkatini çekmiş olursunuz.

10-MSN de iseniz, arkadaşlarınızdan kız adreslerini alın, onların salak aptal demelerine bakmayın onlarla dost olmaya bakın. Dayısı ya da erkek arkadaşı gibi biri çıkar, Taksim’e gel lan, derse, iyisi mi gitmeyin, oraya gidenlerden bazıları fena dayak yemişlerdi bir zamanlar. Siz de dayak yemek istemiyorsanız, gitmeyin bence. “-Taksimden başka yer mi kalmadı lan.” Deyin. Ama gitmeyin, hem gitmek zorunda da değilsiniz.

Bu taktiklerin devamı her zaman gelir.

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..