Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bir pazartesi diyete başlayacağım

Bir pazartesi diyete başlayacağım
 

Yapılan son araştırmayla kadınların ilginç ama bir o kadar da anlaşılmaz bir alışkanlığı ortaya çıktı.

Lloydspharmacy adlı İngiliz şirketi için yapılan araştırmayla kadınların üçte birinin, içine sığamayacakları kadar dar elbiseler satın aldıkları ortaya çıktı.

Avrupalı kadınların gardıroplarında mutlaka kendi bedenlerinden daha küçük beden kıyafetler bulunduğunu belirleyen araştırma ekibi kadınlara "Neden daha küçük beden elbiseler aldınız?" sorusuna, "Diyete başlıyorum zayıflayacağım" şeklinde cevap verdikleri belirtiliyor.

Daha küçük beden kıyafetlerin daha hoş göründüğünü belirten uzmanlar, kadınların alışveriş sırasında bunu çok cazip bulduklarını, kendilerini o elbiseyle hayal edip herşeye rağmen elbiseyi satın aldıklarını söylediler.

Yapılan araştırmayla, sadece İngiltere'de daha küçük beden olmasına rağmen alınan ve bu nedenle hiçbir zaman giyilmeden askıda duran yaklaşık 24 milyon giyim parçası bulunduğu tahmin ediliyor. (Kaynak:Hurriyet)

Bu İngilizler enteresan adamlar. Hele bi pazartesi olsun, diyete başlayacağız herhalde. Öyle araştırma yapmakla olmuyor bu işler.

Mutlu olun çikolata tatlı yiyin diyorlar hem de pazartesiyi bile sorun ediyorlar. Fazla kilolarımızı verebilsek dolaptaki giysilere sıra gelecek elbet.

Bi zevkimiz alışveriş o da göze batıyor. Kullanalım kullanmayalım güzel gördüğümüz her kıyafeti alırız almaya çalışırız. Nedeni yok öyle işte. Bu kadının doğasında var. Para harcamayı seviyoruz. Bunun için bizi yargılayamazsınız.

En güzel modelleri de S beden hatta XS yapıyorlarsa bu bizim suçumuz değil tekstilcilerin suçu...

Yaz mevsimi de geldi. O güzelim bikiniler mayolar. İçine sığabileceğimizden 1 beden küçük almalıyız ki bir an önce diyete başlayalım.

Diyete başlamak için bir neden olmalı. En geçerli neden de daha şık giysilerin içine girebilmek. Altına da şık ince uzun topuklu bir ayakkabı.

Pazartesi diyete başlıyorum diyeceğim ama pazartesi de yarın

Bir pazartesi diyete başlayacağım.

:) İyi bayramlar

http://www.esmakahraman.com/bir-pazartesi-diyete-baslayacagim/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..