Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '19

 
Kategori
İlişkiler
 

Birbirini Sevmeyen En İyisi

Nefret eden anlamında değil; ilgilenmeyen, ilgisini çekmeyen, beğenmeyen. Ve kale almayan, değer vermeyen anlamında da değil. Belki iyidir, değerlidir, hoş adam, hoş kadın ama bana hitap etmiyor gibi. Ve tabi karşılıklı, o onu öyle görüyor o da onu öyle.

Böyle olan çok az kimse var biliyor musunuz?

Bir şekilde iletişimleri olan, karşılaşan, yan yana gelen vs. insanların birinden diğerine karşı mutlaka bir arıza var. Beğeniyor, beğenmiyor, kızıyor, kıskanıyor, merak ediyor, seviyor, tanımak tanışmak istiyor…

İlgisiz medeni… Böyle kimseleri ve böyle olduğum durumları seviyorum. Diğerleri üzüyor. O yüzden tanımadığımız kimseler bizim için en sorunsuz insanlar.

Ve bence özgür kişilik bunlarda, “İlgilendiğim kimseler var, kalanı sadece insan. Değerli ve güzel olabilirler, saygı duyarım hepsi bu.”

Sevmek beğenmek için illa güzel ve değerli (zengin, mevki sahibi, şöhretli) olması gerekmediğinden böyle insanlar dışarıda kalabilir. Almışsınız, dost arkadaş olmuşsunuz sizinki en iyi demek değildir.

Merhabamız olmayan kimselerle daha iyi ilişkiler içindeyiz. Tesadüfen karşılaşmalarda kibar ve saygılıyız. İlişki(tanımak vs.) işi bozuyor. Çünkü kişilikler ortaya dökülüyor. Artı her şeyin bedeli var, ilişki insanların hoşlanmayacağımız yanlarını da ortaya çıkarıyor. Tanımadığım tanışmadığım kimseler kafadan mükemmel!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..