Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '16

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Biz dalga boyutundayız. Gerektiği kadar zayıfız ve selülitimiz yok..

Biz dalga boyutundayız. Gerektiği kadar zayıfız ve selülitimiz yok..
 

Sizi bilmem ama benim başıma bir konu ile ilgili ne olumsuzluk geldiyse hepsi yeterli araştırmayı yapmamaktan geldi. Eskilerde affedilebilir bir durumken günümüzde bence hiç ama hiç mazereti yok. Bir konu ile ilgili risksiz ve doğru hamle yapmak istiyorsanız işiniz aslında sadece küçük bir internet araştırmasına bağlı.

Günün koşturmacasında ve yoğunluğunda çoğu zaman hepimiz üşenerek önümüze getirilen bir öneriye, ihtiyacımız olduğunu hissettiğimiz anda koşulsuz şartsız inanıyoruz. Ama benim fikrim referansınız ne kadar güçlü olursa olsun kısa bir araştırmadan bir zarar gelmeyeceği. Çünkü aslında bizi yalnızca içeriğini bilmediğimiz herhangi bir hizmet ve ürün korkutur ve yanlışa sürükler. Yani bilgisizlik..

Bu ön bilgiyi paylaşmamın sebebi tabi ki konunun ‘Zayıflama’ olması !

Daha önceki yazılarımda bahsettiğim Pilates derslerimiz, Zayıflama ve Pilates arasındaki ilişki gibi konulardan sonra sizinle küçük bir sırrımızı paylaşmak istiyorum; “Akustik Dalga Tedavisi”

Nedir bu Akustik Dalga Tedavisi? Enerji kaynağı şok dalga üreticisi olan, Ultrason dalgalarından 10 kat daha yüksek dalga boyutu ile uygulanmasına karşın kişinin herhangi bir ağrı ve acı hissetmeden ilk bir aydan itibaren ‘sağlıklı’ ve ‘gözle görülebilir’ bölgesel incelme sonuçları alınan, çatlak ve selülit tedavisinde kullanılan ve başarısı defalarca kanıtlanmış mucizevi Alman teknolojisi.

Türkiye’de ki magazin değeri ‘Madonna’nın evinde kullandığı zayıflama cihazı’ndan öteye gidememişti ne yazık ki…

Asıl olan bu teknolojik cihazın sizin de internetten rahatlıkla ulaşabileceğiniz özelliklerini kısaca şöyle özetleyebilirim;

Metabolizmayı hızlandırdığı ve bedene bunu bir alışkanlık haline çevirdiği için sekronlarının sürekli olarak devam etmesi yani aldığımız sonuçların bilinenin aksine kalıcı olması.

Bağ dokularımızı güçlendirip sıkılaştırması

Kas dokusunu en iyi formuna ulaştırması

Vücuttaki ödem oluşumunu engelleyerek ödemi tamamen yok etmesi.

Kolejenlerimizi active ederek uygulandığı bölgeyi bir 10 sene geri götürmesi.

Selülit oluşumunu engellemesi oluşum olan bölgeyi akustik dalga atışlarıyla doğal formuna getirmesi.

Cerrahi bir yöntem olmaması

Bizler için durumu oldukça cazip kılıyor.

Burada en çok dikkat edilmesi gereken şey kurumun cihaz kullanımı ile olan bilgisi, bir Doktor veya Hemşire gözetiminde uygulama yapılması ve uygulamayı yapan estetisyenin harfi harfine protokol uygulaması.

Bu saydıklarımız olmadığında malesef sonuç almak tesadüften öteye gidemez iken kurum protokollere uygun davrandığında yaşadığımız deneyimler de bizi güzel mucizelere şahitlik ettiriyor.

Kişisel Sırrıma gelince ; Pilates dersleri ile birleştirdiğim Akustik Dalga Tedavisinin sonuçları da tadından yenmez kıvamda :)

 
Toplam blog
: 6
: 211
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

Eğitimimi Yeditepe üniversitesi Uluslararası Medya ve Pazarlama Yüksek lisans programı ile tamaml..