Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '15

 
Kategori
Güncel
 

Biz eskiden su içerdik testiden

Biz eskiden su içerdik testiden
 

AHA SİZE DOĞAL GAZ HEM DE ORGANİK


Hava sahamızın ihlali ile Rus savaş uçağını düşürdük. Düşürdük düşürmesine de sanırım bedeli yine her zaman olduğu gibi gariban halk ödeyecekmiş. Rusya'nın lideri Putin resti çekti ve doğalgazı kesmekle Türkiye'yi tehdit etti. Bizimkiler ne dedi: resti gördük elime bakayım ne var ona göre bende birşeyler derim dedi. Sayın büyüğümüz eline baktı birde ne görsün; bir avuç çilekeş halk var. Eee bu halk eskiden doğalgazla mı ısınırdı ki doğalgaz kesilecek diye paçaları tutuşsun. Hiç oralı değiliz valla keserse kessin doğalgazı bizde çareler bitmez. Kömür alan var alamayana zaten devlet yardım ediyor devletin yardımının ulaşmadığı kesiminde bir sürü ineği hayvanı var. Yani bizde gübre( b.k) bol yaparız tezekleri al işte sana doğalgaz hem de en temizinden mis gibi etinden sütünden b..kundan yararlanmak diye buna denir.                            

Anlamadığım şu: neden hep biz ödüyoruz bedeli eller aya çıkarken biz hala bu halk ne çileler gördü doğalgaz da çile mi demek nedir? Avustralya'da adamlar elektriğin suyun kesileceğini aylar öncesinden bildiriyorlar. Elektriğe suya ihtiyacı olan müracaat ettiğinde o gün için onlara su ve elektrik temin ediliyor ekstra bir ücret ödemeden ee bunlar insan da biz neyiz ?                  

Doğru der sayın büyüğüm, biz eskiden suyu altın varaklı bardaklarda değil testiden içer, ısınmak için doğalgazı değil tezeği kullanırdık. Bize restler, şantajlar, tehditler sökmez abi biz ne çileler çekmiş insanlarız hem eskiden doğalgaz mı vardı. Yoktu eee sen salla parmağını biz biliriz işimizi.  

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..