Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Beni tutkuyla sev ama öldürme

Beni tutkuyla sev ama öldürme
 

KADIN OLMAK SUÇ MU?????????????


Sevgi, aşk bu iki kelimenin sahibi olmak ne güzel değil mi? Sevgiyi hissetmek iliklerine kadar sevildiğini bilmek bambaşka bir duygu. Ama eskidendi o adam gibi sevmeler. Günümüzde bana göre sevginin de aşkında adı değişti. Bir başka sever olduk ,hoyratça  seviyoruz. Şimdilerde sevenler tutkuyla seviyorsa bunu ispatlamak için 16 bıçak darbesiyle gözünü kırpmadan tutkulu bir şekilde sevdiğine kıyabiliyorsa burda insanca bir sevgiden bahsetmek mümkün müdür?                                          

Aşk bambaşka bir duygudur: ayakların yerden kesilir, nefesin kesilir, dilin tutulur, kalbin tık tık atar. Her anını onunla geçirmek istersin. Aynı şeyleri ondan da beklersin. Belki karşılık görürsün veya görmezsin ama sen onsuz yapamazsın. Zamanla aşk başka bir şekle bürünür: SEVGİ. Aşkla başlayan bir ilişki mutlu sonla bitiyorsa yolunu sevgiyle devam eder. Her aşk, aşk değildir. Hele ki aşkın ve sevdanın adı altına sığınıp şiddet içeriyorsa bu aşk değildir. Malum günümüz aşkları bir gecelik veya doyasıya kadar. Neye doyasıya kadar işte orası görecelidir. Kimileri paraya doyasıya kadar, kimileri şehveti doyasıya kadar, kimileri de elde edene kadar. AŞK bu değil olmamalı da zaten. Aşk sevdiğine kıyamamaktır, gözünden bile sakınmaktır. Tabi bu bana göre!!!!                                              

Toplumumuzda kadını öyle bir noktaya getirdiler ki: kendini savunması erkeklere göre daha zayıf olan kadınları birde adalet  tekmesini vurdu. Daha ondört yaşındaki kız çocuğu tecavüze uğrayıp hamile kalıyor. Peki adalet ne diyor: Tecavüz eden sapık mahkeme heyetinin karşısına kravat takıp çıktığı için saygın kişi kabul ediyor. Pes diyorum sizin karşınıza sahibine tekme atan eşeğe kravat takıp çıkarsak saygın eşek mi diyeceksiniz. TRT sanatçısı sevdiği ve sevildiğini sandığı kişi tarafından 16 bıçak darbesi ile öldürülüyor. Mahkemenin kararı: Adam tutkulu sevdiği için cezası indirimli veriliyor.                

Biz kadınlara bu durumda ne düşüyor: Bize tecavüz eden kravatlıysa saygın kişi ilan edildiği için; tecavüzcüyü şikayet etmemiz gerekiyor. Eee her kadına nasip olmaz saygın kişi tarafından tecavüz edilmek. Ayrıca sevdiğimiz adama değil yakınlarımıza vasiyet bırakmamız lazım. O niye mi? bizi seven adam bizi bıçak darbeleri ile öldürürse yakınlarımız onun hakkında suç duyurusunda bulunmasınlar diye. Ne de olsa adam bizi tutkulu bir şekilde sevdiği için öldürmedi mi? Her kadına nasip olmaz tutkuyla sevilip öldürülmek.                                                                                                                                        

Bütün kadınlara tutkusuz bir sevgi ve mutlu sonla biten aşklar diliyorum.

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..