Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Blog insanları

Blog insanları
 

Yazımızı yazıp...bir iki kez daha okuduktan sonra “Yayına al” tuşuna basınca yüzümüze ilk tebessüm, doğal olarak yazımız yayına alınınca belirir.

Ondan sonra bakarız kaç kere okunmuş diye (“hiç te bile ben yazarım ve bakmam bir daha”...tamam yazı sizin..istediğinizi yapın).

Mesela hit 340 gösterir. Ama illaki de 340 kere okunmuş demek değil.

Belki de öylesine bakıp ikinci satırdan sonra çoktan gittiler diger blog insanlari (hah evet tam sizin gibi çıkmak üzereler blogtan...birazcık daha durun bak. Az ve öz yazıcam...hatta bitti bile)

Blog insanlarının diğer bir mutlu anı...yorumlar kısmı Yorumlarım (5) filan diye göründü mü “demek ki okunmuşum heheyytt” diyerek hevesle tıklarsınız...tıklarız...tıklarım.

Tabii moral bozucu bir yorum da yapılmış olabilir...ama insanız...ya da blog insanıyız demeliyim galiba...doğamız gereği...iyi şeyler yazılmasını umut ederiz...Yani belki pohpohlanmak değildir beklediğimiz...hani sıcak ve samimi bir paylaşım ve ya katkı veya düzeyli ve faydalı bir eleştiri.

Sonra cevap filan yazarız..ama ille de yazmak zorunda değilizdir...yorumcular üzülür..bak diğer 7 kişiye cevap vermiş bir bana vermemiş.

Blog insanlarımızın bazıları benim gibi böyle tuhaf rumuz kullanır...”Biraz” filan diye acaip bir isim bulur nereden bulmuşsa...Hakikaten ben niye Biraz demişim di mi kendime? Ya da bazılarımız ÇOTANK diye gerçek isimlerini koymuşlardır.

Sonra bir de yazıya resim koyma kısmı vardır. Bazılarımız google ile aradığımız resmin bir milyon iki yüz bin çeşidini bulup seçeriz...referans ta verirsek güzel olur.

Bazılarımızın klavyesinde Türkçe karakter tuşları yoktur...Wındows ayarları ile o tuşları ekleriz...sonra alışık olmadığınız için saatte 4 tuş basarak yazarız (abarttım...satte 4 tuş basacaksanız...bilgisayarı güzelce kapatıp kenara koyun...blogları okuyun sadece siz)

Ha bir de bazı blog insanları da sadece yazar...diğerlerini okumaz...”Yok ben sadece yazıyom abi...bakmıyom ne yazılmış” diyenler genelde hayatlarını da böyle yaşarlar...hep kendileri konuşmuş ve hep kendileri önemli olmuştur.

 
Toplam blog
: 237
: 1302
Kayıt tarihi
: 06.08.07
 
 

Biyolojinin son yıllarda, özellikle son 10 yılda içeriğinin yoğun bir şekilde moleküler düzeye inmes..