Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Biyolojinin son yıllarda, özellikle son 10 yılda içeriğinin yoğun bir şekilde moleküler düzeye inmesi ve insan gen haritasının da çıkarılmasıyla çok daha detaylı çalışmalara kayması pek çok alanı etkilemiş durumda. Bilgisayar ile biyolojinin bu kadar içiçe olabileceğini, hatta bilgisayar desteği olmadan calışılamayacağını herhal..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kurulmakta olan Kırık Türkçeliler Blog Derneği

Yabanci dili de, ana dili de guzel ve dogru konusabilmek en guzeli. En azindan elimizden geldigince buna caba gostermek, mazeretlere siginmamak. Sevgi ve selamlarimla.

12 Eylül 2009 19:34
Yurtdışı yazarlarımıza önemle duyurulur!

Harika bir fikir...imkan buldukca katilmak isteyecegim. Sevgi ve selamlarimla.

07 Şubat 2009 07:21
Ağla sevgili yurdum ağla...Sağlık sistemine ağla...

Sevgili Ezgi Hanim...detayli ve dusundurucu yazmissiniz. Hem kaleminize, hem de yureginize saglik. Anlattiklariniz hakikaten cok dusundurucu...artik hekimler saglik ocaklarinda neredeyse sadece ilac yazdirilmasi icin bekletilen insanlara donusturulmus durumda...bu hem aci hem de zor. Hekim acisindan daha da zor...Nufusun artmasi kontrolsuz olunca bu gibi yigilmalar, kaotik durumlar daha da artacaga benziyor...Belki her seyin dijital ortama tasinmasi isleri daha da kolaylastiracak ilerde mesela palmtabletler, telefonlar ile bile receteler istetilebilecek ama simdilik zor gibi. Sevgi ve selamlarimla.

30 Aralık 2008 04:41
 
Toplam blog
: 237
: 1302
Kayıt tarihi
: 06.08.07