Blog yazanı! / Blog / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '10

 
Kategori
Blog
 

Blog yazanı!

Blog yazanı!
 

Neden blog yazanlığını tercih ettin sorusu sorulduğunda, bundan üç buçuk yıl önceki ruhsal durumum aklıma geliyor arkadaşlar!

Bırakın üç buçuk yıl önceki ruhsal durumumu hatırlamayı, yirmi yıl önce gördüğüm rüyayı bile anlatabilirim size! O kadar hafızam iyidir!

Sağ elimin başparmağına keseri vurmuş evde yatıyordum! Doktor bir hafta yatak istirahatı vermişti! Sanırım ikinci günüydü! Komşular, evde yorgan döşek yattığımı duyunca beşer onar dakikalık geçmiş olsun ziyaretime geldiler. Her yarım saatte bir ilacımı alıyordum! İlacım dediğim bir bardak buzlu su! Parmağımı içine sokuyorum dünyalar benim oluyordu!

Komşularım çok iyidirler!

“Gelirken yeni aldığımız buzdolabının buzundan getirdim Ahmet Abi! Çorbada bizim de buzumuz olsun dedimdi!”

“Sağ ol Merruşe! Eline koluna sağlık! Ne iyi yaptın da getirdin buzu! Sağ ol komşumun kızı!”

Türü muhabbetlerimiz oluyordu!

Yata yata insanın sırtları ağrıyor! Hele benim gibi hayatının her gününü ense yaparak geçiren birinin iki gün de olsa yatması ne kadar zordur bilmem bilir misiniz? Bilenler vardır sanırım!

Kalkıp salonda gezeyim dedim! Yataktan kalktığımda tansiyonumdan olacak gözlerim karardı.

“Tutun beni!”

“Tuvalete mi gideceksin?”

“Yok! Beni salona götürün!”

“Misafir geliyor! Pijamayla olmaz! Sana pantolonunu getireyim!”

“Getir!”

İki büklüm vaziyette beni salona taşıdılar! Aslında yattığım iki gün içinde, hastalığımın stresinden bir büklümümü kaybetmiştim!

“Gazete aldınız mı?”

“Yok!”

“Açın interneti de haberlere bakayım!”

Gazetelerin haberleri, köşe yazarları falan derken tam kapatıyordum ki Milliyet’in İnternet sayfasının köşesinde “blog” yazısını gördüm! Eski bir futbolcu olarak; gerek kaleciliğimde gerek hücum oyuncusu olarak köşelere çok dikkat ederdim! Köşeden topu kurtarmak ya da köşeye topu takmak unutulmaz hatıraları olan işlerdi!

“Ulan Ahmet! Hatırlıyor musun hani bir gün topu doksandan çelmiştin! “

“Unutur muyum? Ya Araplara attığım gol?”

“He ulan! Doksana takmıştın!”

O gün bugündür blog yazanıyım!

Başparmağım hâlâ ağrır!

 
Toplam blog
: 1640
: 466
Kayıt tarihi
: 27.01.07
 
 

Doğum tarihim değişmedi ama çok şey değişti bu güne kadar. En başta, dede oluyorum! Evet; şaşırdı..