- Kategori
- Blog
Hazımsızlık çekenler.....

Hazımsızlık Çekenler
Hazımsızlık çekmemiş olanımız pek yoktur. Şişkinlik yapar. Sancı verir. Aldığımız her nefeste zihnimizi meşgul eder. Sinirlendirir. Dünyayı dar eder adama. İçimizdekilerin hepsini çıkarıp atmak isteriz. Neler yenipde hazımsızlığa uğradığımızı düşünüp bir daha sefere önlem almaktan çok, hangi ilacı alırsak geçer, onu düşünürüz. Bu uğurda tıbbi geçerliliği olmayan bir yığın şey yaparız.
AKP nin durumunu ona benzetiyorum. Blog sitelerini neden yasaklarlar? Ne yapıyor blog siteleri bunlara?
Şimdi sakın kimse çıkıp da “olur mu öyle şey bağımsız yargı bu kararı vermiş” demesin. Bu ülkede Adalet bakanlığı diye bir kurum var. Hakimlere demezler mi ki, “insanların bilgi edinme hakkı bir insan hakkıdır. Lütfen titiz davranın.” Derler değil mi? Yoksa demezler mi? Ben diyeceklerinidüşünmek istiyorum. Efendim! Çok mu safım?
Bence olay son derece mantık dışı. Örneğin; Bir okulda bir öğrenci alenen küfür etmiş. Okul kapatılsın! Olur mu böyle şey?
Adı geçen sitelere girmek isteyen yine girer. Peki yasaklamanın anlamı ne?
Beni asıl üzen İran’da Suudi Arabistan da geçerli kurallarla yönetilmek isteniyoruz.
Bir yandan “ yasakları kaldıracağız” diye nutuk atıyorlar, bir yandan da engellemeleri imkansız siteleri yasaklıyorlar. Tam bir kara mizah…….