Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '08

 
Kategori
Blog
 

Blog yazarlarını tanıyalım (4)

Blog yazarlarını tanıyalım (4)
 

Efendim elbette bu muhabbet bitmedi. Evet blog yazarlarımızı tanımaya devam. Ne demiş atalarımız, "Bir elin nesi var iki ayağında kundura yar gelir dura dura" demiş. Neyse ne diyelim. Buyurun.

"HEPİNİZİ ÖPERİM LEEEYN" BLOG YAZARI: Bu türün en önemli özelliği daha ilk blogda damardan sevişme mevzuuna girmesidir. Sayfasındaki resminde de kafadan, "Uzan geliyorum" mesajı vardır. Bu türün bloglarını okurken mümkünse arkayı sağlama alıp duvara yaslanmakta fayda vardır. Bu türün bloglarının yan etkisi insana hayatta sevişme ve seksten başka bir şey yokmuş duygusu vermesidir ki okuyan kişi bir süre etrafındaki başka nesnelere anlam veremez ve de zaman zaman şokta olduğundan sert bir tokat yemeden kendine gelemez. Bu türün aşırı sevişmeli bloglarını okuyanların farkında olmadan soyunmaya başladıkları da görülmüştür. (Bizzat kendimde denedim öyle oldu. Bu nedenle bu türün yazılarını sakın birinin yanında okumayın mazallah yanlış anlaşılırsınız)

TERCÜMAN GEREKTİREN BLOG YAZARI: Efendim bu türün en önemli özelliği anlaşılmaz yazmasıdır. Bu türün yazılarını anlayabilmek için tercüman gerekir. Bir rivayete göre bu tür blog yazarı kendi yazdığı yazıyı kendisi de anlayamamaktadır. Kendi yazısına yabancılaşan blog yazarı bir süre sonra, "Ulan benim adıma blog yazmışlar. Kim lan bunu yazan" diye hır çıkarır.

İÇİ DOLU BLOG YAZARI: Bu tür blog yazarları arasında en tehlikeli türdür. Hayat onu bir şekilde doldurmuştur ve boşalacak yer arar. Onun için en uygun mecra blogdur. Bu türü ardı ardına yazdığı bloglardan hemen anlarsınız. Çok doludur ve yaza yaza kendini bitireremez. Bu tür blog yazarının içinin boşaltılabilmesi için en az bin blog yazması gerekir. Blog yazarını bilgisayara benzetirsek bu türe acilen format atmak şarttır.

BÖRTÜ BÖCEK BLOG YAZARI: Aşırı hümanist ve doğa sevdalısı bir tür olan Börtü Böcek Blog Yazarı, özellikle bu aylarda zirve yapar. Blogları çiçeklerden böceklerden geçilmez. Bu türün yazılarını okuyan blog yazarı bir anda kendisini çiçekler böcekler arasında bulur. Gece rüyasında ormanları falan görür rahatlar. Rüyada gibidir. Sabah işe gitmek için evden çıktığında egzos dumanları arasında bunalıma girer.

 
Toplam blog
: 179
: 2576
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Barışa ve kardeşliğe inanıyorum. Türkiye'nin yaşadığı tüm sorunların kardeşlikle çözümlenebileceğ..