​ Blogda Taciz! / Ben Bildiriyorum / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Blogda Taciz!

Blogda Taciz!
 

Resim: Alıntı


Yaklaşık buçuk yıldır blogda tacize uğruyorum!

Her şey 29.09.2009 tarihinde yazmış olduğum, “Başka yerde yok! Arama. Dağarcığımdan çok özel bir kokteyl! Manavgatlıca” adlı bloğuma yaptığı bir yorumla başladı. Yorumunda “Seni kutluyorum. Bu konuda bir araştırma yapıyorum, Akdeniz kültürü bizimle aynı olduğu için beni çok yakından ilgilendiriyor. Gelenekler konulu kültürünüzü bana gönderirseniz biz katkınız olur. Bu konuda kitap hazırlığı içindeyim. Sizinde tuzunuz bulunsun isterim. Selamlar saygılar" diyerek başladı.

Bende kısaca bu işin o denli kolay olmadığını söyleyerek elimden bir şey gelirse yardımcı olmak istediğimi belirttim kendisine. Sonrasında fazla detaya girmeyeceğim ama yorumlarda ya da mesajlarda kullandığı dilden, üslüptan fazla hoşlanmadığım için, kendisine yardımcı olamayacağımı söyledim. İlgili bloğun linki:

http://blog.milliyet.com.tr/Baska_yerde_yok__Arama__Dagarcigimdan_cok_ozel_bir_kokteyl__Manavgatlica/Blog/?BlogNo=205564

Kendisi ısrarla ve ısrarla yorum ve mesaj atmaya devam etti. Bazı mesajlarını bazen kendi sayfasından cevap vererek bazen de yayına alarak rahatsızlığımı dile getirdim fakat anlamamakta kararlıydı. Ve bugüne kadar yorum ve mesajları devam etti.

Hatta bir ara nerden bulduysa bulmuş numaramı, bir kez beni cebimden aradı. Nerden bulduğumu sorunca da, unuttunuz mu ben araştırmancı yazarım, bulurum, dedi.

Bu konudaki rahatsızlığımı editörlere de yazıp, Fethiye Sarallardan gelen hiçbir iletiyi bana iletmemelerini, mümkünse engellemelerini söyledim ama soruna bir çare bulamadım. En son yine bugün bir mesaj atmış. Mesaj şöyle.

Küskünlük

Beni yanlış anladınız. Küslüğünüz devam ederse oraya gelip durumu eşinizlede görüşeceğim. Ben açık yürekli bir insanım sizin gözlerinizin güzel olduğunu söylemek suç ise verilecek cezaları çekmeye hazırım. Bana açıklarmısınız sizi bu derece rahatsız eden olay nedir. Ben sizden özür diledim yinede aynı tavırlarınız devam ediyor. Benim uykularım kaçtı ve çok üzüldüm. Neredendir bilemedim ne olsada şu gözlerinize yorum yapmasaydım.Saygı ve selamlar... 07.03.2010 14:54:17 Fethiye Sarallar

Yine silmediğim iki mesajı da şöyle.

Size zeytin dalı göndersem

Size zeytin dalı göndersem olurmu. İnsanlara acı çektirmek iyi bir yöntem deyildir. Ben sizden özür diledim. Bu konudan çok rahatsızım. Lütfen bu kadar ne olduki bana darılıyorsun. benim size söylediğim belli bunu büyütmenizi anlayamıyorum. Fethiye'den sevgi ve selamlar... 16.02.2010 11:16:28 Fethiye Sarallar.

Küskünlük

Yaptığınız bu tavırlarınızla benim şiir trajımı arttırıyorsunuz. Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim... 17.02.2010 18:29:06 Fethiye Sarallar.

Ve ben artık yorum ve mesaj silmekten, kendisine karşı olan rahatsızlığımı dile getirmekten yoruldum. Son mesajından anladığım kadarı ile de, uzaktan taciz zor oluyor, oraya gelip seni yakından taciz edeceğim diyor.

Sizlerle bu konuyu paylaşmak zorunda kaldığım için inanın ki çok çok rahatsızım ama yapacak başka birlşeyim kalmadı. Özür dilerim.

Lütfen bu konuda bu arkadaşımıza bişey söyleyin, söyleyin ki, insanı hayatından bıktıran, bezdiren bu davranışından artık vazgeçsin.

Ben ne desem de anlamıyor çünkü.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..