Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '07

 
Kategori
Güncel
 

Bloglar

Bloglar
 

Bloglara bakamadım bugün. Şöyle bir başlıklarına bakabildim sadece. Gazetelere de aynı şekilde. Dikkatimi çeken Ümraniye'de çocuk parkında biri öldürülmüş. Görüntüsü vardı internette fakat şu anda o görüntüleri kaldıracak durumda değilim. Kanal 7 ye ait bir gemi varmış. Vay canına!!! Demek koca gemi almışlar. Kara Kuvvetleri Komutanı Şırnağa gitmiş....vs.

Blogların başlıklarına bir göz attım. Günlük olaylar yok. Demekki, kimse canının sıkılmasını istemiyor. Sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyorum ve farkında olmadan stres yükleniyorum. İyi ki o haberleri sabah okumamışım. Bu şekilde düşünürsek insanlar da haklı tabikii. Bir de diğer taraftan bakıyorum; sen düşünme, ben düşünmeyeyim, o düşünmesin... Peki kim düşünecek memleketin halini. Koskoca hükümet var, o düşünsün diyeceğim, diyemiyorum.
Biliyorsunuz hükümetimiz Çankaya'yı fethetme sevdasında şimdi. Ne yapsak diye düşünüyor, 2 sandık bile icat ediyorlar. Bizim çok güzel atasözlerimiz var aslında... ''Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olma'' ''Yorgan gitti, kavga bitti'' gibi.

İnsanlar birbirlerine bu kadar kötülük etmeye, ülke bu kadar bilinçsizce(suyu, ormanı, toprağı) yağmalanmaya devam ederse sanırım yakında yönetecek insan ve ülke kalmayacak.

Ne diyelim artık... Onlar da Çankaya'yla meclis binasını yönetirler ve belki bunu becerirler. Bahçeye mısır ekebilirler... Kümes kurup likit yumurta için taze yumurta elde ederler. Ortadoğudan gelen şeyhler için köşkün bahçesine çadır kurabilirler. Hızlı trencilik oynayabilirler. Tekrar bütün dünyayı davet edip çocuklarının düğünlerini yaparlar. Ne bileyim işte... Bulurlar bir şeyler.
 
Toplam blog
: 265
: 642
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1974 İstanbul doğumluyum. Yüksekokul mezunuyum. Bursa'da yaşıyorum. Her zaman yazıp defterler, aj..