Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '09

 
Kategori
Basketbol
 

Boğalar da az geldi...

Boğalar da az geldi...
 

eurobasket2009.org


A Milli Basketbol Takımımız, Polonya’daki 4. Maçında Olimpiyat Şampiyonu İspanya’yı devirerek yoluna devam etti.

Litvanya galibiyetiyle başlayan seride 4. Maçını da kayıpsız geçen millilerimiz şampiyonada iyiden iyiye söz sahibi olmaya başladı.

Önceki maçlara nazaran daha zorlu bir rakip vardı bugün karşımızda. İlk dakikaları karşılıklı sayılarla geçen maçın hiçbir bölümünde mutlak hakimi olmadı. Her iki takımın sırayla öne geçtiği maç nefesleri keserken her iki takım da maç içerisinde ciddi bir farka ulaşamadı.

İlk çeyreği İspanya, ikinci ve üçüncü çeyreği de az farla ay yıldızlı ekibimiz önde tamamladı. Maçın bu bölümleri, önceki maçlar gibi yine geriden gelen bir ismi öne çıkardı. Ömer Aşık sayı ve ribauntlarıyla takımımızı sürükleyen isimdi.

Son peryot yine maç gitti geldi. Maçın son anlarında tam rahatlama üzere olduğumuz bir andan Hidayet’in inanılmaz hatası yürekleri ağıza getirdi. Sonrasında İspanyol atağında müthiş bloğumuz ve hızlı hücum maçı az farkla da olsa kazanmamızı sağladı.

Bu skorla takımımız liderliğini perçinlerken önündeki maçlar öncesi moral ve güven tazelemiş oldu. Şimdi hedef kalan iki maçı da kazanarak çeyrek finalde çapraz grubun en zayıf ekibiyle karşılaşmak ve sonrasında tabiki madalya.

Tebrikler ve başarılar 12 dev adam.

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..