Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '09

 
Kategori
Basketbol
 

Kim tutar sizi?

Kim tutar sizi?
 

eurobasket2009.org


Futbol Milli Takımımızın üzdüğü sporseverlerimizin bu akşamki tesellisi Avrupa Basketbol Şampiyonası finallerinde fırtına gibi esen Basketbol Milli Takımımız oldu.

Turnuvaya müthiş bir başlangıç yapan dev adamlar ev sahibi Polonya’yı da dize getirerek üçte üçle ilk turu lider kapattı. İlk iki maçında fazla rotasyona gitmediği için fizik olarak takımımız karşısında zaafa uğraması beklenen ev sahibi ekip milli takımımıza direnemedi. Daha maçın başında üstünlüğü ele geçiren takımımız üstün oyununu maç boyunca sürdürerek maçı galibiyetle tamamladı. İlk iki maçını galibiyetle tamamlayan Polonya takımımız karşısında ilk mağlubiyetini tattı ve grup ikincisi olarak ikinci tura çıktı.

Son derece zorlu geçen çapraz grupta bu akşam İspanya’nın da Slovenya’yı geçmesiyle 6 puanlı takım kalmadı. Grup sonuncuları ile yapılan maçların devre dışı bırakıldığı puan hesabında 6’lı yeni grubun 2 gaklibiyet ve 4 puanlı tek takımı millilerimiz oldu ve ikinci tura da tüm rakiplerinin bir adım önünde girmiş oldu. Aynı tempo ve azim ile ilerlemesi halinde millilerimizin bu grupta da önü açık görünüyor. Başarılarının devam etmesi temennisiyle.
 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..