Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '11

 
Kategori
Futbol
 

Bu 100'ün hesabını kim verecek

Bu 100'ün hesabını kim verecek
 

 

Savaşanlar kaybedebilir, savaşmayanlar çoktan kaybetmiştir. Açık tribünde yer alan pankart ilk 5 hafta sonunda neden 1 puanla sonuncu olduğumuzu çok güzel açıklıyor. 100. yılımızda takımı tribünden kaçırmak için maçı Atatürk Stadına alarak tribünlerdeki boşluklarla, oynadığınız rezil futbolla Karşıyakayı rezil ettiniz.
 
 Reha Hoca üç sezon önce play off finali oynadığımız sezon oynattığın taktik 4-5-1. Bu sene oynattığın taktik ise 4-3-3. İlk haftadan itibaren takımın bu taktikle oynamayacağını yazdım. Ben tribünden görebildim ama sen saha kenarından göremedin. Adiyiah gibi Agbetu gibi önemli isimleri kaleye yakın oynatmak yerine ileri üçlünün kenarlarında çizgiye hapsettin. Ahmet Burak Solakel futboldan kopmuş tamamen bu oyuncuya daha ne kadar şans vereceksin. Kalecimiz evlere şenlik. Baraj kurdurmayı bile bilmiyor. Daha çok frikik golü yeriz. Defansımız o kadar yavaş ki sağından atılıp solundan geçiliyor. Orta sahamız daha ayağa pas yapamıyor. Golcülerimiz kaleye yakın değil. Pozisyon bulduklarında son vuruşu yapamıyorlar. Bu oyuncuları sen aldın hocam. Sen çalıştırdın, sahada sen şans verdin. Başarısızlıkta en büyük pay senin. Biz taraftar olarak hep destek olduk. Ama bu kadar başarısızlığa kimse tahammül edemez.
 
İlk hafta için yazdım ; ilk maçın günahı olmaz.
 
İkinci hafta derbi maçtı, bize özel olarak bilenmiş Göztepe'den bir puan. Sevinemedik ama üzülmedik.
 
Üçüncü hafta yazdım bu kadronun daha kredisi var
 
Dördüncü hafta maça,skora hiç değinmedim, saha dışında yapılanlardan sonra maçın sonucunun hakem, federasyon ve emniyet tarafından zaten hazırlanmış olduğu belliydi.
 
Ama bu beşinci hafta kabul edilemez. Bu güne kadar destek olduk, yanınızda olduk. Zamana ihtiyacımız var bahanesi çürüdü. Çünkü zaman geçtikçe takım daha kötü oynamaya başladı. Şansınıza haftaya maç yok milli maç arası.
 
 Beşiktaşı, Feneri,Galatasarayı düşünün üç maç arka arkaya galibiyet alınamadığında taraftarlar tesislere gidip neler yapıyorlar. Onlar takımlarını bizden daha mı çok seviyorlar. Karşıyakamızın armasını taşıyan her kişiye ne kadar değer verdiğimizi en azından buradan anlayın.
 
 Tribünde çok sayıda ailesi tarafından getirilen çocuk var. O çocuklara saha içindeki Karşıyakalılığı böyle mi öğreteceğiz. Resimdeki çocuğun sahaya bakışını görebiliyor musunuz? Bu bakışın hesabını kim verecek.
 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..