Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '08

 
Kategori
Güncel
 

Bu da bombasız terör ...

Bu da bombasız terör ...
 

TECAVÜZ TERÖRÜ


Kana - cana susamış , hedefine masum insanların canına kastederek ulaşmaya çalışanlar, dün gece bize yaşattıklarıyla ülkemin her vatandaşının bela dolu, nefret dolu duygularıyla kınansa da , ciddi anlamda teröre dur demenin zamanı gelmiştir artık.

Görünen ya da gölgede kalmış su yüzüne çıkmasa da katli yıkım olan teröre.

Dün gözlerimizin önüne saniye saniye tüm çirkinliğiyle serildi kanlı terör; ancak her daim yaşanan ne yazık ki gölgede kalan kadınlara yapılan terör ne canlar yakıyor ülkemde. Ses çıkaran yok.

Her gün sayısı belli olaylar yaşansa da yekünde kadınımıza yapılan saldırı belli ki sınır taşımaz boyutlardadır.

Dolup taşan sabır hanesi bir gün kadınların “Durun , bizler de insanız!” diye ayaklanmasını bekler . Bu sese kulak asan olur mu bilmem lakin kadına terörün kan akıttığı günler bitmeli...Bitirilmeli ...

Sıradan her gün görebileceğimiz kadın öykülerinden biri daha İzmit’te yaşanıyor.

Bir kadın ...

25 yaşında daha ...

İmam nikahı ile yaşadığı kocasından 2 aylık hamile ...

Trafik kazası geçirmiş ve engelli olarak yaşamını devam ettirmeye çalışıyor ...

Bir ay kadar önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle imam nikahlı kocasından ayrılıyor.

Ve tanıştığı bir adam tarafından evlendirilme vaadiyle kandırılıyor.

Sonuç , gazetelerde çıkan şu haber:

Şaban Yıldırım, eşi ve 3 çocuğu evde olmasına rağmen Mustafa Öztürk ile birlikte genç kadını boş odaya sokarak bıçak zoruyla birlikte tecavüz etti. Genç kadının iddiasına göre Şaban Yıldırım da tecavüz olayını cep telefonunun kamerasına kaydetti. Arkadaşının evden ayrılmasının ardından genç kadını gün boyu evinde tutan Şaban Yıldırım, kapandıkları odada birkaç kez daha tecavüz etti.

Şaban Yıldırım'ın uyuduğu sırada, olanları çaresizlik içinde izleyen ve korkudan kocasına ses çıkaramayan eşi, Ö.K.'ye yardım ederek evden kaçmasını sağladı. Hemen polise sığınan Ö.K. başından geçenleri anlattı. Harekete geçen ekipler gözü dönmüş iki tecavüzcüyü de yakaladı. Ancak genç kadının tecavüz edilirken görüntülerinin kaydedildiği iddia edilen cep telefonu bulunamadı.

Gözaltına alınan Şaban Yıldırım ve arkadaşı Mustafa Öztürk verdikleri ifadeden sonra dün akşam saatlerinde İzmit Adliyesi'ne sevk edildi. Tecavüzcüler tutuklanırken, genç kadın duruşmanın ardından gazetecilerin soruları üzerine "Adalet yerini buldu" diyerek hızla oradan uzaklaştı. (Milliyet haber)

Belki bu öyküde adalet yerini bulmuş olabilir ; ancak kadınlarımız erkeklerin adaletsiz davranışlarına maruz kalmaya devam edecek.

Kadınlara yapılan terör hızla devam edecek ...

Görünür ya da görünmezinden ...

Kadınlık onurunuzun çirkin yürekliler tarafından kirletilmemesi arzusuyla ...

Arzuliden ...

 
Toplam blog
: 77
: 2768
Kayıt tarihi
: 17.07.08
 
 

Her şey ya da hiçbir şey... Ben misali gailesi olanlar, bir arzunuz varsa yaşamdan arzuliden arzular..