Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bu jean modelleri zayıf gösteriyor

Bu jean modelleri zayıf gösteriyor
 

Top model Giselle Bündchen, mükemmel jean pantolonun sırlarını bilen ünlü isimlerden...


Hepimizin vücudunda beğenmediği, problemli olduğunu düşündüğü bir bölgesi var. Peki, bu sorunları size önereceğim jean modelleriyle kamufle edebileceğinizi biliyor musunuz? Üstelik aynı modellerle daha zayıf göstereceğinizi de ekleyeyim…

Siz de Jennifer Lopez ya da Kim Kardashian gibi yuvarlak vücut hatlarına sahipseniz aslında bundan çok da gocunmamalısınız. Ancak fazla öne çıkan yuvarlak hatlarınızı biraz da olsa saklamak istiyorsanız, işte size birkaç ipucu... Hangi kesimler, formlar ve renklerle en azından birkaç fazla kilonuzu kamufle edebileceğinize bir bakalım. Bunun için tek yapmanız gereken gardırobunuzdaki jean pantolonlarınıza yeniden göz gezdirmek. Ne de olsa jean pantolon bir kadının dolabında mutlaka bulunması gereken parçalar arasında. O zaman modellerde biraz değişiklikle istediğiniz vücuda kavuşabilirsiniz.:

Jean pantolonumun daha zayıf göstermesi için alışveriş sırasında nelere dikkat etmeliyim?

• Koyu yıkamalara öncelik tanıyın. Açık tonlardaki jean pantolonlar hatları belirginleştirir.
• Aplikasyon ve sıra dışı desenler bacaklarınızı ve poponuzu olduğundan daha fazla ortaya çıkarır.
• Jean’inizin streç kumaştan olup olmamasına dikkat edin. Elastin doku, vücut hatlarını görsel olarak sarmalar ve bacaklarınızı sıkıştırmadan güzel bir görünüm kazandırır.
Hangi jean modelleri zayıf gösterir?

Yüksel belli jean’ler
Düşük belli pantolonlar vücudun hatlarını ortaya koyar. Ama aynı zamanda sürekli aşağıya doğru kayarak, diz çöktüğünüzde ya da eğildiğinizde iç çamaşırınızın görünmesine de neden olabilir. Sezonda da artık bolca karşımıza çıkmaya başlayan yüksek bel jean modelleri aynı zamanda mini armut göbekleri de kamufle ederek mükemmel bir görünüm sağlıyor.  

Boru paça jean’ler
Mükemmel bir kıvrım kendini en güzel sade formlarla ortaya koyar. Sigar kesimli jean yani boru kesim dediğimiz aşağıya düz inen kesim hem bacaklarınızı uzun gösterir hem de vüdunuzu görsel olarak hatasız kılar.

Boyfriend jean’ler
Salaş, rahat kesimli boyfriend jean pantolon, silüeti dengelerken aynı zamanda güçlü bir şekilde kalçalara vurgu yapar. Boyunuz kısaysa mutlaka pantolon paçanızın ayak bileklerini açıkta bırakacak kısalıkta olması gerekir.

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..