Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bu kadını kim tanıyabilir?

Bu kadını kim tanıyabilir?
 

Fakir geçen çocukluğunun izlerini, kendisine lütfedilen spor yeteneği ve güzelliği sayesinde silmeyi başarmıştı genç kadın. Uzun sarı saçları, mavi gözleri, düzgün bacakları kadınları imrendirmekte, erkeklerin iç geçirmelerine neden olmaktaydı.

Hayat oyununu ve sevdiği spor dalını çok iyi oynamıştı. Karşısına çıkıp da endişe etmeyen rakibi yoktu ve çoğunlukla maçlarını kazanıyordu. Maç sırasında gerek rakibine korku salmak gerek kendi motivasyonunu sağlamak için rakibinin üzerine kılıçla atlayan bir barbar gibi bağırıyordu. Bu sesler ise rakiplerinden çok maçı seyreden erkekleri etkiliyor, kendilerinden geçip rüyalar aleminin kapılarından içeri girmelerine yol açıyordu.

Toplara çok hızlı vurup adrese teslim posta servisi sunmakta çok başarılı; aşk hayatında ise başarısızdı. Karşısına o çıkana dek hayatının aşkını bulamayacağını düşünüp kendini aşkın sımsıcak kollarından soyutlamıştı. Sonra o çıktı.

Duygulu, sevdiğine önem veren, yumuşak kalpli, düşünceli erkek… Avcı erkek kaplan, güzelliği ile dikkatini çeken ceylanı gözüne kestirdi, sürünerek avına sinsice yaklaşmaya başladı. Ceylan ise rengarenk derisi ile kendisine yaklaşan yakışıklı kaplanı fark etti, ama görmezlikten geldi. Ona av olmaya çoktan razı idi. Kaplan iyice yaklaştıktan sonra yerinden aniden çıkarak hızlı adımlar atmaya başladı. Ceylan daha hızlı koşabileceği halde yavaş bir iki göstermelik adımla idare etti. Sonunda beklenen oldu ve avcı yakaladı sarı saçlı güzel ceylanı.

Müzisyen erkek kaplan, güzel sporcu kızı yakalamıştı ve her erkek gibi bir şeyi çok istiyordu. Çok istediği cinselliği, seksi aldı; ama bir şeyler yanlış gitti. Birbirini seven çift cinsel hayatlarında bekledikleri uyumu yakalayamamış, mutlu olamamışlardı. Erkek yatağında masum ceylanın olmasını değil, maçta rakiplerinin üzerine çığlıkları ile saldıran barbar kadının olmasını istiyordu.

Oysa maçlar ceylanın tiyatro sahnesi idi, maskesini başarıyla takıp oynadığı bir tiyatro sahnesi… Olmadı ve iki seven yürek cinsel uyumsuzluk nedeni ile ayrıldılar.

Bu anlattığım hikayede geçen sarı saçlı sporcuyu tanıdınız mı? Lütfen biraz düşünün, bulamadıysanız birkaç satır aşağıya inip okuyun.En büyük ipucu fotoğrafı...

Oynayanlar: Maria Sharapova (ceylan) (tenisçi)

Adam Levine (kaplan) (Maroon 5 müzik grubu solisti)

 
Toplam blog
: 28
: 3592
Kayıt tarihi
: 12.08.07
 
 

Yaşadım özgür olduğumu düşünerek... Zincirlerimi görmeyerek... Düşlerim kaldı yadigar... Bir de sevd..