- Kategori
- Anılar
Bu kalp seni unutur mu..?

Bu güzel adam şimdi en yeni şarkılarını yukarıda meleklere söylüyor.
Hiç unutur mu, nasıl unutsun bu kalp seni ve o yumuşak kadife tonlu sesinle söylediğin yürekleri serinleten ferahlık veren, sevgi sözcükleri ile dantel gibi örülmüş güzel şarkılarını.
Sevdalılar birbirlerine duygularını açıklarken sevdikleri şairlerin müzisyenlerin dizelerine notalarına sığınırlar bazen. Sanki tam da onlar için yazılmış ve bestelenmiştir bu eserler. Senin de, unutulmaz beste ve şarkıların yıllarca dillerde dolaştı, insanların yüzlerine içten sıcak tebessümler kondurdu, mutlu oldular. Bir yerlerde şarkıların çalınıp da sesin yayıldığında etrafa tarifsiz sevinçler huzurlar yaşattın onlara; " yıllar geçse de üstünden bu kalp (ler) seni unutur mu..?
" Bir gün olsun unutunca dışında kalıyorum
oysa seni düşününce içime sığmıyorum
zaman zaman zaman zaman o zaman"
diyordun ve zaman zaman yaşadığımız şu dünyada belki de sevgiyi, aşkı en güzel bu dizelerle hissettik ve özümsedik, yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu..?
Şimdi orada beyaz bulutlar üzerinde gitarınla meleklere serenad yapıyorsun belki, kim bilir ne kadar çok melek hayranın vardır, ve en yeni şarkılarını yalnız onlar dinliyor. Bir ara bulutların üzerinden aşağılara bak ve kalplerden dudaklara yükselen şu sesi dinle, " seni çok özlüyoruz ".
22.09.2001 tarihinde aramızdan ayrılan Fikret Kızılok anısına..