Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Bu katliam karşısında nasıl gülebiliyorsunuz Sayın Bakan?

Bu katliam karşısında nasıl gülebiliyorsunuz Sayın Bakan?
 

gazeteden alıntı


Bugün milletçe acılara gark olduk; barış mitingi yapılacaktı savaş alanına döndü heryer. Kim bilir kimlerin canı yandı, hangi evlere ateş düştü? Rabbim yardımcıları olsun.

Bu yazıyı bloğa verdiğim sırada ölen sayısı 95 idi. Basın toplantısında, ortada bir güvenlik zafiyeti var mıdır sorusuna "Yoktur" cevabını veren Selami Altınok kendisine istifa sorusu yöneltildiğinde Adalet Bakanı İpek gülümsüyordu.

Bu büyük katliamın karşısında nasıl gülümseyebiliyorsunuz sayın İpek merak etmemek mümkün değil doğrusu.

******

Bu akşam Ahmet Hakan görevinin başındaydı; hani şu elleri, kollarını yazamayacak hale gelene kırın diye emir verilerek evinin önünde darp edilen insan. Ve katliam tartışılınırken gelen iki tweet mesajı geliyor ve Ahmet Hakan isyan ederek paylaşıyor. Hakikaten deliresi geliyor insanın.

** Allah’ a hamdolsun ki Ankarada komünistlerin mitinginde patlama olmuş. Birçok ölü ve yaralı varmış. Allah’ım ölülerin sayısını arttır.

** Ankarada gerçekleşen mitingte kâfir komünistlerden 40 a yakın ölü ve 100 den fazla yaralı var. Yapanları tebrik ediyoruz. İnsanların ölümüne sevinip Allah’a ölü sayısını arttırması için dua eden insan olmayan canavar ruh Allah’ın kendisi hakkında ne düşündüğünü biliyor mu acaba? Kendi ölümü nasıl olacaktır? Ölüm bugün başkasına yarın sana. Bu nasıl bir zihniyettir, bu nasıl çalışan bir beyindir, nasıl yıkanmıştır anlamak mümkün değil!!!

Biz nasıl bir ülke olduk, nasıl böyle canileşebildik? Üst üste gelen katliamlar karşısında çokça endişeleniyoruz ve bu ülke nasıl normale dönecek, bu muammayı ne yazık ki çözemiyoruz.

Tanrıya Sesleniş... 

Elsizlere el, dilsizlere dil ver yeniden, 
Lütfet, bize bin şanlı nesil ver yeniden, 
Dünyayı alıp avcuna bir gün Tanrım, 
Avcunda bu dünyaya şekil ver yeniden. 

Arif Nihat Asya

****

Hâdiye Kaptan

 
Toplam blog
: 467
: 145
Kayıt tarihi
: 16.05.11
 
 

Güzel Sanatlara tutkulu, Türk sanat müziği hayranı,  deniz ve İstanbul âşığı şiiryazar bir fâni....