Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '10

 
Kategori
Dünya Kadınlar Günü
 

Bu kriterlere sahipseniz, Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun..

Bu kriterlere sahipseniz, Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun..
 

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ


Kadın doğar...Kıyafeti hazırdır...Yaşamı programlanmıştır aslında.. Sadece ki o da şanslı ise sadece 'bebek' olur...Edepli, hayalı, terbiyeli bir kız çocuğu olmalıdır.. Sürekli GÜDÜLENDİR kadın ! GÜDÜLMELİDİR !

Kadın, kendini her zaman erkekten sakınmalıdır. Erkekler kötüdür, genç kızlık çağlarında, bulduğu yerde tecavüz eder! Sonra da almaz ortada kalırsın. Adını kötüye çıkartır (!) Kız çocuklar şımarık olmamalıdır.

Kadın iyi bir eş, iyi bir gelin, iyi bir evlat, iyi bir anne, iyi bir dost olmalıdır. Kadın az konuşmalı her şeye fikir beyan etmemelidir. Kadın erkeklerle aynı yerde çalışmamalıdır, çalışan kadın yaramaz ! Çalışacaksa, pastahane de, börekçide, kadınların çok olduğu yerlerde çalışmalıdır.

Kadının özgüveni olmamalıdır. Kocasına kayıtsız şartsız itaat etmelidir. Erkek eve geldiğinde kadını evde bulmalıdır. Maaşını kocasına vermelidir. Oyunu eşinin istediği partiye kullanmalıdır.

Kadın dayak yiyendir. Kocanın vurduğu yerde gül biter ! Hak etmiştir ki yemiştir. Kocasıdır döver de sever de..

Kadın ihanete uğrayabilir. Kadın gibi kadın görmezlikten gelir, sesini çıkartmaz, yüz göz olmaz ! Evine bakıyor mu önemli olan budur.

Kadın eşi kapanacaksın diyorsa kapanmalıdır !

Kadın erkeklerin gözünün içine bakarak konuşmaz. Kadın alkol kullanmamalıdır. Yemekli toplantılarda alkol alan kadın düzgün kadın değildir ! Kadın kahkaha ile gülmemelidir.

Kadın her şeye karışmaz. Erkek işine burnunu sokmamalıdır. Kocası her talep ettiğinde eşi ile bedenini paylaşması gerekir. Tecavüz etse bile sesini çıkartmamalıdır.

Kadın her zaman 3 maymunu oynamalıdır. Kadın hep verici olmalıdır. Yorgunum sözü kadın için geçerli bir sözcük değil tam tersine sakıncalıdır! Kadınlar için yazılan lûgat ta "Aşk" sözcüğü en son sıralara konuşmuştur. Erkek isterse kadın aşık olabilir. Aşık olduğunda sınır tanımıyorsa bu kadın ilerde çocuklarının annesi olamaz!

Kadında olması gereken en önemli vasıf kayıtsız şartsız İTAAT ve SINIRSIZ HİZMET özelliği olmalıdır! Erkeğine her türlü konforu sağlamalıdır kadın.

Bir evin hem iç hem dış işlerinden kadın sorumlu olmalıdır. Çalışmalı, taşımalı, pişirmeli, temizlemeli, yıkamalı, ütülemeli, doğurmalı, büyütmeli, yetiştirmeli ; kendinin ve eşinin ailesinin bir dediğini iki etmemeli, HAYIR dememelidir.

Kadın özel günlerde beklenti içine girmemelidir. Eşi unutmuşsa bunu yüzüne vurmamalıdır. Hak aramamalıdır kadın.

Kadın her yaptığı şeyden eşini haberdar etmelidir. Evli bir kadının özeli olmamalıdır. Arkadaşları ile yemeğe çıkmamalıdır. Erkek, kadının her yaş grubunda en büyük düşmanıdır. Kadının namusu iki bacağının arasındadır ve erkeklerin tamamı da buna göz dikmiştir!

Ailede ters giden her şeyin, bozulan her ilişkinin, iyi yetişmeyen ya da başarısız olan çocukların sorumlusu kadındır.

Kadın en ağır işlere, gücü yetmese de koşulmalıdır. Ona bir şey olmaz. Menapoza giren kadının kadınlığı artık bitmiştir! Kırk yaşına geldiğinde bozdurup iki yirmilik almak tabirini erkekler çok sever!

Kadın acılarını yüreğine gömmeyi bilmelidir. Göz yaşları içine akmalıdır. Hasta olmamalıdır ! Susmalı....Susmalı...Susmalıdır....

Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun....

Saygılarımla...

Nur Zeynep Çelik.

8.MART.2010

 
Toplam blog
: 347
: 1365
Kayıt tarihi
: 31.10.07
 
 

İstanbul 25 Temmuz : /… İşletme tahsil ettim. Özel ilgi alanım olduğu için 2 yıl Psikoloji okudum..