Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '12

 
Kategori
Haber
 

Bucak Sulama Birliği Başkanlığı’nda başkan Ayaz Güven tazeledi

Bucak Sulama Birliği Başkanlığı’nda başkan Ayaz Güven tazeledi
 

Bucak Sulama Birliği


Bucak Sulama Birliği olağan meclis toplantısı Bucak Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı. Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz oybirliği ile tekrar Birlik Başkanlığına seçildi.

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ile birlikte Sulama Birliği Meclis üyeleri katıldığı Sulama Birliği Meclis toplantısında yapılan seçimlerde Başkan Ayaz güven tazeledi ve oybirliği ile yeniden başkan seçildi.

Açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ramazan Ayaz yaptı. Başkan Ayaz “geçtiğimiz hafta yapılan Sulama Meclisi seçimlerinden sonra oluşan yeni meclis üyelerimizle ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Birlik organlarımızın seçimini yapacağız. Yeni meclisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlk olarak başkanlık divanının oluşturulmasına geçildi. En yaşlı üye olarak Salih Şimşek Divan Başkanlığına ve en genç iki üye olarak da Bilal Özel ve Fatih Uğur Başkanlık Divanı üyesi olarak seçildi.

Meclis toplantısında Birlik Başkanlığı seçimlerinde Birlik Başkanlığına Belediye Başkanı Ramazan Ayaz aday oldu. Yapılan seçimler sonunda Başkan Ramazan Ayaz 14 oy alarak oy birliği ile Birlik başkanlığına yeniden seçildi.

Birlik yönetim kurulu 4 asil üyeliklerine Bilal Özel, Murat Sarı, Ahmet Arışlı ve Ahmet Özcan seçilirken, 4 yedek üyeliğine İsmail Sarı, Fatih Uğur, Hasan Taşkın ve Süleyman Gökalp seçildiler.

Birlik Denetim Kurulu 3 asil üyeliklerine Mustafa Duran, Ahmet Soylu ve Osman Kızıltan seçilirken, yedek denetim kurulu üyeliklerine Mustafa Arut, Salih Şimşek ve Hasan Akay seçildiler.

Seçimler sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı ve Sulama Birliği Başkanı Ramazan Ayaz “Sulama Birliğimizin yeni oluşan yönetim kadromuza başarılar diliyorum. Sulama birliği olarak ilçemiz çiftçisinin daha iyi hizmet alması ve Sulama suyumuzdan daha verimli bir şekilde yararlanması, daha çok ürün üretebilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” Dedi.   

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..