Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

23 Ekim '09

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Bulgurlu yeşillik

Bulgurlu yeşillik
 

BULGURLU YEŞİLLİK


Bulguru sıcak su ile ıslatarak yumuşatın.

Çekirdekleri çıkarılmış mini küp doğranacak domatesle, roka, tere, taze nane, maydanoz, taze soğanın yeşil sapları ve dereotunu ince, ince doğrayıp derin bir kapta bulgurla harmanlayıp, rende ya da küp kesilmiş taze kaşar parçacıkları serpiştirin.

Limon ve z.yağ dökerek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun

 
Toplam blog
: 405
: 2124
Kayıt tarihi
: 30.11.07
 
 

1952 Ankara doğumluyum. Blog sayfam, sevgiye, saygıya, önem veren erdemli kişilerin buluşma mekanı o..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara