Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ağustos '11

 
Kategori
Burçlar
 

Burcuna göre bir kadını nasıl etkilersin? -Part1-

Burcuna göre bir kadını nasıl etkilersin? -Part1-
 

Burçlar


İnsanların doğum tarihleri karakterleri üzerinde önemli etkiye sahip. Şimdi sizlere bu burçlar hakkında keyifli yazı yazmaya çalışacağım. Öncelikle bu yazı uzun araştırmalar sonucu yazılmıştır. Emeğimizin karşılığını verirsiniz umarım. Bu arada burç dediysek günlük fal gibi kullanılan saçma sözlerden bahsetmiyorum. İnsanların genel karakteristik özelliklerini ifade etmekten bahsediyorum. Haydi bismillah başlayalım bakalım..! 

Sevdiğiniz kadın Koç burcu ise yani 21 Mart – 20 Nisan tarihleri arasında doğduysa yapmanız gerekenler şunlar. Öncelikle ben de bir koç kadınına aşığım. Bu özelliklerin çoğu tutuyor. Kendinize bir hedef edinin mesela avukat olmak, doktor olmak, öğretmen olmak gibi ama bu hedeflerinizde pasif davranmayın, cesur olun. Onu çok sevseniz bile hemen ele geçen bir erkek olmayın. O doğru yaptığında da yanlış yaptığında da direk söyleyin ve onun yaptığı her işte arkasında olduğunuzu ona hissettirin. Fazla lafı evelemeden gevelemeden direk söyleyin söyleyeceklerinizi. Aktif ve kendinizle barışık bir kişiliğe sahip olun. Herhangi bir şeye kızdığında üzerine gitmeyin bırakın sakinleşsin. Ama kesinliklede boyun eğmeyin. Yani dikleşmeden dik durun. Koyun gibi onun hizmetkarı olmayın. Size meydan okuduğunda kesinlikle korkup sinmeyin. Yenilikçi olun, yenilikleri takip edin. Özgürlüğüne karışmayın. Yalan söylemeyin, tutarsız ve ikili oynamayın onun gözünde bitersiniz. 

Sevdiğiniz kadın Boğa burcu ise yani 21 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında doğduysa yapmanız gerekenler şunlar. Daha doğrusu önce yapmamanız gerekeni söyleyeyim kesinlikle aldatmayın bitersiniz. Bakımlı, kendine özen gösteren bir erkek olun. Bir işiniz olsun. Gelir sahibi erkekler boğa kadınını büyüler. Tartışmalarda onu yeneceğinizi sanmayın. Onun kendisiyle ilgili olan her şeyi önemseyin. Mesela saçını mı yaptırdı bunu o demeden fark edin. Yeni elbise mi aldı hemen yakışmış deyin. Güçlü ekmeğini taştan çıkaran bir erkek olun. Onu kıskandığınızı belli edin ama sakın bunu kaba sözlerle söylemeyin. Onunla bir ömür geçirmek istediğinizi ona söyleyin size karşı ilgisi artacaktır. Onunla birlikte bi yaşam hayal edin planlayın ve ona danışın. Ona kendinize güven duymasını sağlayın. 

Sevdiğiniz kadın İkizler burcu ise yani 21 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında doğduysa yapmanız gerekenler şunlar. Bu kadının aklına hitap edeceksiniz. Zekice espiriler yapın. Genel kültürünüz zengin olsun. Her konuda az veya çok bilgi sahibi olmaya çalışın. Dediğim gibi her şeyde zekâ önplanda olsun. Mantıklı işler yapın. Hayata geniş açıdan bakın yaratıcı olun. Sorunlarda akılcı formüllerle çözüm üretin. Onu bağlamanın yolu bilgi ve deneyimlerden, akıldan geçer. Onun merakına tepki göstermeyin ve arada sırada gizemli olun onu merak ettirin. Telefon ve internet üzerinden bağlantı kurmayı seven birisidir. Onu dinleyin ve az konuşun. Sürpriz geziler düzenleyin bundan hoşlanacaktır. Size hoşçakal diyorsa hiç uğraşmayın. Sizi üzmemek için ilişkiye devam etmez. 

Sevdiğiniz kadın Yengeç burcu ise yani 22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında doğduysa yapmanız gerekenler şunlar. Evcimen, sıcakkanlı ve dürüst olmak en büyük özelliğiniz olsun. Ona ait değerlere mesela ailesine değer verin. Alışkanlıklarında onu serbest bırakın sıkmayın. Zayıflıkları ile alay etmeyin ve şaka yapmayın. Onun sadakatinden şüphe etmeyin sizi seviyorsa ömür boyu sizinle olacaktır. Gelenek ve göreneklerde duyarlı olun. Duygularınızı ifade etmede ne kadar başarılı olursanız size o derece bağlı kalacaktır. Kendisini güvende hissetmesini sağlayın. Onun hayatınızda size ters gelen birileri varsa bunu ona sakin bir şekilde söyleyin ve onun görüşlerine saygı duyduğunuzu ona söyleyin. Onun düşmanıyla dost, dostuyla düşman olmayın. 

Sevdiğiniz kadın Aslan burcu ise yani 23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında doğduysa yapmanız gerekenler şunlar. Onu denetlemeye kalkmayın, onu özgür bırakın. Ona karşı nasıl davranırsanız ondan göreceğiniz hareket odur. Dürüst olun, asla yalan söylemeyin. Kendinize seçtiğiniz dostları iyi seçin çünkü bu konuda titizdir. Kafasında bir şeye karar verirse ondan asla vazgeçmez. Onun iyi niyetinizi asla suiistimal etmeyin. Canlı, enerjik ve yaratıcı olmaya özen gösterin. Onun gururuyla kesinlikle oynamayın. Güçlü erkeklere ilgi duyar. Hedefleriniz büyük olsun ve güçlü birisi olun. 

Sevdiğiniz kadın Başak burcu ise yani 24 Ağustos – 24 Eylül tarihleri arasında doğduysa yapmanız gerekenler şunlar. En dikkat edeceğiniz konu onun güvenini sarsmamak olsun. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar analiz eder siz bunu eleştirmeyin. Ona karşı bir fikri savunuyorsanız ve yanlışınız varsa bunu dürüstçe kabul edin. O başarısız olacakmış gibi telkinde bulunmayın. Ona karşı akılcı davranın. Onun sağlığına önem verin. Bir rahatsızlığı olduğu zaman yanında olun. Gizlilik ve mahremiyet konularına dikkat edin. Aranızda bir sorun varsa bunu başkaları ile paylaşmayın. Endişeli olduğu zaman onu rahatlatmaya çalışın. 

 

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..