Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Burun Estetiği öncesi ve sonrası

Burun Estetiği öncesi ve sonrası
 

Burun estetiği öncesinde hastalarımıznda mutlaka fotoğraf alıyoruz. Bilgisayarlı proğramlar vasıtası ile burun aşa yukarı nasıl olacağı belirleniyor. Bu şekilde ameliyat sonrası süprizlere yer kalmıyor. Burun ameliyatı öncesinde hastanın kan sulandıran ilaçlar almaması gerekir. Geçen 24 sonrası da bişey yememesi ve içmemesi gerekir. 

Burun estetiği öncesinde mutlaka doktor bey ile nasıl bir burun istendiği konuşulmalıdır. Tabi ki her burun da her hastaya yapılacak diye bir kural yok. Yüze uygun olan burun estetiği hastayı tamamlayan bir faktör olacaktır. Bu yüzden hastanın istediği ile beraber doktorun da yüzüne uygun yönlendirme yapması ameliyat sonrası için iyi olacaktır. 

Burun estetiği sonrasında bir gün süre ile hastane de kalmak gerekir. Bu zorunlu gibi bir şey. Yani en azından ben hastalarıma bu şekilde bir mecburiyet sunuyorum. Ameliyat olunan gün burunda aşırı kanama ağrı ve buna benzer bazı durumlar yaşanabilir. Bu yüzden hastane de olması hastanın avantajına olacaktır. Acil bir durumda müdahale edilebiliyor olmak lazım. Bu yüzden hastane de aksi giden bir durumda önlem almış oluruz. 

Ameliyat sonrasında kendinden eriyen dikişler var. Bu yüzden dikiş alınmaz. Ama burun tamponları da bir süre sonra alınması gerekir. 

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.estetikburunameliyati.net/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..