Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Burun estetiği ameliyatı

Burun estetiği ameliyatı
 

Burun estetiği tüm dünyada en sık yapılan estetik ameliyatlar arasında yer almaktadır. Bu yüzden burun estetiği alanında diğer estetik ameliyatlara nazaran daha fazla gelişime ugramış olması bu ameliyatın başarı oranını yüseltmiiştir. 

Burun estetiği ameliyatlarını estetik ve plastik cerrahi uzmanları tarafından yapılmaktadır. Burun estetiği ameliyatını kbb doktorları da yapmış olsa da, onlar sadece tedavi amaçlı buurn rahatsızlıklarını gidermek için yaparlar. Bu işi sadece güzel görünmek için yani tamamen estetik amaçlı olmayı düşünüyorsanızı bu işi bir plastik cerraha bırakmanız gerekecektir. 

Burun estetiği ameliyatında bir standart uygulamak çok zordur. Her teknik her hasta için uygun olmadığı gibi aşırı ve abartılı bir burun da doğal olmaz. Bu yüzden ameliyatı öncesinde iyi planlamak gerekir. Yüze yakışan ve ameliyat sonrasında ameliyat olduğu belli olmayacak şekilde titiz yapılması gerekir. Ameliyat tam donanımlı bir hastanede yapılması gerekir. Ortalama olarak ameliyat süresi 2 saat olup bu süre yapılan işlemin tekniğine ve burun yapısına göre daha erken de bitebilir daha uzun da sürebilir. 

Ameliyat sonrasında bir gün süre ile kontrol altındna kalmak uygundur. Bu yüzden bir gecelik bir hastane yatış süreci ameliyat sonrası sizi bekliyor. Bunun sonrasında 1 ay süre ile belirli aralıklar ile hasta doktoruna görünmesi gerekir. 

Ameliyatın başarı oranı oldukça yüksek olup, ameliyat ölüm riski taşımaz. Başka bir hastalığa sebebiyet vermez. Ameliyat 18 yaşını doldurmuş her kişi için uygulanabilir. 

Ameliyat ücfretleri de aynı şekilde burun yapısına göre değişir. Net bir fiyat almak ancak doktor vey tarafından yapılacak olan muayene sonrasından netlik kazanır. İstanbul da yaşayan hastalarımızı için alternatifler daha fazladır. Keza oldukça çok ve uzmanlaşmış estetik cerrah bulmak daha kolaydır. 

Burun estetiği hakkında daha fazla bilgi için ve sorularınızı yanıtlamam için İnternet adresimi ziyaret edebilirsiniz. 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.estetikburunameliyati.net/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..