Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

İple burun estetiği

İple burun estetiği
 

Burun estetiği bilindiği gibi en çok yapılan burun estetik ameliyatları arasında. Bu yüzden bu konuda çeşitli istekler ameliyat tekniklerinde gelişimeye neden oldur. Ameliyat olmak isteyen fakat anestezi almak istemeyen veya neşyersiz izsiz burun estetiği geçirmek isteyen hastalar oldu. 

Burun estetiğinde de bu istekere karşılık geçikmedi. Bilindiği gibi burun estetiği genelde burunda et veya deviasyon olan hastalarda hem bu sorunu hemde yüze uygun bir burun şekillendirme ile başladı. Burun ucu da bu şekilde düzenlemelere mağruz kaldı. 

Artık burun ucuna yapılan müdahaleler için anestezisiz ve neştersiz yöntemler var. Bunların en başında iple burun ucu kaldırma geliyor. Burun ucu düşük olan ve az biraz yukarıya kalması ile burunda düzelme sağlanabilecek hastalarımız için yapılan bu işlem hem izsiz hemde anestezisizdir. 

Burun ucuna aynı iple kepçe kulak estetiğinde olduğu gibi yukarıya doğru askılayarak burun ucunda ki sarkmaya engel olunabiliyor. Başarı oranı oldukça yüksek olan bu işlem tamamen kalıcı ve ömürlük yapılan bir işlemdir. Kullanılan malzemelerde çürüme veya revizyon ihtiyacı olmaz. Bu yüzden son yıllarda kullandığım yöntemler arasına girmiştir.

Burun ucunun biraz yukarıya kalması ile yüz hatları tamamen değişir. Çünkü burun ilk bakışta yüzü oldukça değiştirir. Sizde el ile ayna karışından burun ucunuzu el ile yukarıya kaldırarak bu işlemin size ne kadar yakışacağı hakkında bilgi alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için sitemizi ziyatret edebilirsiniz.

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.estetikburunameliyati.net/iple-burun-estetigi.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..