Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı

Göğüs dikleştirme ve büyütme ameliyatı
 

Göğüs dikleştirme ameliyatları genelde küçük göğüslü kadınlarda uygulanan bir estetik operasyondur. Ameliyat genelde büyütme ameliyatı ile kombine yapılır. Meme dikleştirme için mutlaka sarkıklıklarından alınması gerekir. 

Göğüs dikeleştirme ameliyatı ile kadınlık simgesi göğüsler daha sexy bir hal alacaktır. Ayrıca karı koca ilişkilerinde cinsel hazzı arttırmadan meme dikleştirme ameliyatının faydaları olacaktır. Meme dikleştirme olmak için alt limit 18 yaştır. Ameliyat tam teşekküllü hastanelerde yapılır. Genel anestezi uygulanarak ameliyat gerçekleştirilir. Bazı durumlarda silikon kullanımı da zorunlu olabilir. 

Göğüsleri dikelştirirken vücut yapısına uygun bir hacim kazandırmak doğallık açısından önemlidir. Bu yüzden hastanın istekleri estetik açıdan olabilirlik derecesince uygulanır. Genelde hastalarımız bir ölçü veya bir foto ile böyle olsun veya buna bencesin gibi istekler ile gelirler. Biz bunları dikkate alırız. Ama yine biliriz ki her kadının göğsü aynı değildir. Bu yüzden ona uygun düşecek boyutları tavsiye ederiz. Yoksa görüntüsü hoş olmayan ameliyat sonuçları ortaya çıkabilir. 

Göğüs dikleştirme ameliyatları bebek emzirmeye engel olmaz. Yani süt kanalları bu ameliyattan etkilenmez. Bu yüzden güvenli bir ameliyattır. Göğüs dikleştirme ameliyatı olduktan sonra bir süre sonra bu ameliyatı tekrar olmak gerekemez. Yani kalıcıdır. Yanlız aşırı kilo alıp vermeyi adet haline getirmiş kadınların göğüslerinde mutlaka sarkmalar olacaktır. 

Göğüs dikelştirme ameliyatı olduktan sonra kendinizi yenilenmiş ve başka biri gibi hissedeceksiniz. Bu başkalaşma pozitif yönde olacaktır. Bu yüzden ihtiyacı olan kadınlara göğüs toparlama ameliyatını tavsiye ediyoruz. 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/meme-diklestirme-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..