Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

CANA KIYARAK FESTİVAL Mİ OLUR?

CANA KIYARAK FESTİVAL Mİ OLUR?
 

FESTİVALİNİZ  BATSIN!

Her yıl dünyanın değişik ülkelerinde, değişik isimler altında gelenekler bahane edilerek hayvanlar katledilerek festivaller kutlanmakta. Milyonlarca kişinin protestosuna rağmen maalesef bu katliamlar engellenememektedir.  İnsanoğlunun saçma sapan eğlence, gelenek ve inançları yüzünden milyonlarca masum hayvancıklar hunharca öldürülmekte. Çin'de yazın gelişini kutlamak için yapılan köpek yeme festivali, İspanya'da boğa yakma festivali ve  daha bunun gibi dünyanın değişik ülkelerinde hayvanlar katledilerek yapılan yüzlerce festival... Eğer bir kutlama yapacaksanız neden güçsüz olan bir canlıyı kurban seçiyorsunuz? Güçlü olmak zevk için başka bir canlıyı katletme hakkı verir mi?

İnsanoğlu başlarına gelen bunca felakete rağmen acaba neden hala ders çıkarmıyor ve başka canlıları zevk için öldürme hakkını kendinde buluyor?

Bu kadar hayvan hakları örgütleri, milyonlarca hayvan sever ve devletler bu katliamlara göz yumuyor, engelleyemiyorsa geriye ancak ilahi adalet kalıyor. Bir sanatçımız Çin'de yapılan bu vahşice köpek yeme festivali üzerine attığı tweetle tepki toplamış, bence az bile söylemiş.

 

 
Toplam blog
: 35
: 332
Kayıt tarihi
: 10.06.15
 
 

Psikolog ..