Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '11

 
Kategori
Güncel
 

Caprice Gold Bayrampaşa otel

Caprice Gold Bayrampaşa otel
 

Jet Fadıl ve Caprice Gold


Bayrampaşa otoğarına, bugünlerde yolunuz düşerse, jet Fadıl olarak tanıdığımız muhterem kişinin temelini yeni attırdığı inşaat alanını ve cüppeli Ahmet hocanın, üzerinde dualarla yükseleceğiz yazan, onlarca büyük boy afişlerini görebilirsiniz…

Açılışta konuşan İsmail ağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, içerisine haram karışmamış bir yatırım olduğundan bu yatırıma destek verdiklerini belirterek, , "Zerre kadar haram olmadan içki satışının da olmadığı dünyanın tek 7 yıldızı otelinin inşaatına Allah'ın izniyle başladık. 23 ay sürmesini beklediğimiz temel kazma işlemlerini 9 ay sürede bitirdik. 22 bin işçi yevmiyesiyle geceli gündüzlü çalıştık. Şimdi ilk betonu döküyoruz" dedi. Peki, kimdir Jet Fadıl (Fadıl Akgündüz) 1997 yıllarında Jetpa adında, otomobil pazarlama hizmeti veren bir şirkete sahipti. Birçok ticari yatımlar yaparak işlerini kısa zamanda büyüttü…1998 yılında borsada işlem gören İntermedya şirketini de satın alarak, batmasına neden oldu. Bende İntermedyazadelerdenim.

Memleketi Siirt'te, yerli otomobil üretecek bir otomobil fabrikasını inşa etmeye başladı. Adına 'İmza' verdiği model aracın üretileceği fabrika, temeli atılıp kaba inşaatı bitmemiş olarak tarihe geçmişti. Hakkında tutuklama kararı çıkınca yurt dışına kaçtı ve dokunulmazlık zırhında korunmak için 2002 seçimlerine girip, bağımsız Milletvekili seçildi. İşler istediği gibi yürümedi, Siirt'e geldiğinde tutuklanmıştı. Milletvekilliği düşürülmüş, koltuğu boşalmıştı...

AKP 2002 siirt seçimlerine itiraz etti. R.Tayyip Erdoğan, 2003 yılı başlarında Siirt Milletvekili Mervan Gül'ün de istafası sonucu yapılan mini ara seçimle meclise girmiş ve Başbakan olmuştu. Mervan Gül'de 2004 yılındaki yerel seçimde Siirt'ten belediye başkanı olmuştu.

Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı‘nın, 28 Nisan 2000 tarihli raporuna göre, “Yurt dışında kurulu paravan şirketleri tarafından toplanan paraların bir kısmını kendi tasarrufuna geçirerek sebepsiz zenginleşti. Para toplama faaliyetinde dini duyguları bir araç olarak kullandı.” diye suçlanmıştı. Jet Fadıl, Fadıl Akgündüz..

Cezaevinden çıkınca, tekrar iş hayatına atıldı…

Caprice Gold Bayrampaşa oteli helal parayla yapılacakmış…!

Hayırlı olsun...

 
Toplam blog
: 359
: 4545
Kayıt tarihi
: 05.06.06
 
 

İstanbul Kadıköylüyüm.Yardım seven, sevimli bir insan olduğumu söyler dostlarım... Eşimi, kızımı,..