Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Üniversite öğrencisiyim. Hayatta yenilen kazıkların toplamına tecrübe denilmesine karşıyım. Yediğimiz kazıklara bulduğumuz kılıftan başka şey değildir tecrübe) başka arkadaşlara örnek olup; benim gibi tercübeli arkadaşları merak ettiğim için buradayım. Kısaca: iki arada bir derede; sürekli bir gel gitte; gri tonları yakalamay..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sonradan görmeler 1-

çok güzel bir konu ve gözlemler de yerinde.Fakat gözlemleri rakamsal olarak belli bir sıraya koymasaydınız çok daha iyi olurdu, zira bu şekilde sanki sonradan görmelerin hepsini sırasıyla yazdık ve hepsi bu kadar izlenimi veriyor.Bu arada affınıza sığınarak ben de konu ile ilgili daha farklı bir gözlemimi belirtmek isterim: -kitap okuyanların sonradan görmeleri de çok fazladır.genelde bu sonradan görme kitap okuyanlar okudukları kitaplarla ilgili bir konu geçtiğinde aniden bildiklerini belli etmek için bir takım akrobatik hareket ederler.bu hareketlerinde çok heyecanlıdırlar.gözlerine çarpan alengirli sözleri ertesi gün buldukları ilk mahkumlarına uygulamak için hiç ağır davranmazlar. v.s.

13 Haziran 2008 00:22
Hayatta insanları da hataları ve doğruları ile tanırız

insanların kazık yemeleri de;birileri tarafından beğenilmemeleri,sevilmemeleri de;arkalarından hançerlenmeleri de hayatın çok kötü ama olmazsa da olmaz gerçeklerindendir. + hiçbir insan yoktur ki olduğu gibi olsun da insanlar tarafından sevilmesin.(şunu da belirtmekte yarar var:insanın kendi doğal halinde dengesizlik varsa derhal bir kimlik bulmalı ve o kimliğe oturtmalıdır kendisini''ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol'' sözündeki gibi) bana orada: ''bu dünyada maskesini indireni pek sevmiyorlar'' sözünden sürekli maskeyle dolaşan bir insan izlenimi uyandırdın. sözlerim tenkid değil görüştür.saygılarımla.

31 Mayıs 2008 02:32
 
Toplam blog
: 3
: 581
Kayıt tarihi
: 30.05.08