Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '09

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Cevabın var mı?

Cevabın var mı?
 

Bugünlerde fazlası ile kendimi dinleme fırsatım oluyor. Malum iş hayatımda yaşadığım boşluktan ötürü.. Evet bildiniz, Türkiye genelindeki orta ölçekli pek çok firmada yaşanan daralmalar sebebi ile, kendimizi pek çok arkadaşım ile birlikte dışarıda buluverdik.

Eh bu kadar bolca vakit oluncada düşünüyorsun arada..Tabi en başta ne halt edeceğini düşünüyosun, elinde var 4-5 ay idare edecek para, hesaplar kitaplar. Ben bundan bahsetmeyeceğim burada. Bu düşünceleri ekonomik krizin teğet geçtiği ülkemde milyon milyon insanımız düşünüyor zaten.

Bir de bu milyon milyon adam ne düşünüyor biliyormusunz??

Herkes kendini sorguluyor, ben hayatımın neresinde hata ettim diye, bak buraya dikkat işte. Bunlar sorgulanırken insanlar gerçekleri görüyor içinde;

Çoğunlukla kendi yediği herzeleri, bazen de gerçekten bugüne kadar her şeyi yaptığını elindeki imkanlarla, ama buna rağmen içinde olduğu durumun bundan iyi olamayacağını.

O zaman bir ucundan tutunmaya çalıştığı hayata diğer ucundan isyan ediveriyor. Hayatı bu kadar etkileyen kriter ve unsur varken kim çözebilir bu çekişmenin sonucunu, üstelikte tüm hayatlar bu kadar farklıyken

Var mı doğru cevabı bilen????

 
Toplam blog
: 2
: 370
Kayıt tarihi
: 20.04.09
 
 

İTÜ mezunu, 40 yaşına gelmiş, bazen mutlu, bazen hüzünlü, mutlu olmanın yolunun mutlu etmekten geçti..